Děkujeme za pochopení.
Luděk33
Když kachna, tak jedině vykostěná a s nádivkou
To se vám povedlo k mletému masu jsem přidal stopičku koňaku bylo to vyborné.
Georgis Fasulis
Re: Když kachna, tak jedině vykostěná a s nádivkou
Tak to mě těší. Hezký den.
kabbana
jinak
dobrý den, díky za článek, je to dobře zpracované. setkal jsem se při vykosťování i s obráceným postupem - od páteře... zkoušel jste to někdy? díky
Georgis Fasulis
Re: jinak
Dobrý den, ne, nezkoušel. Vyzkoušejte a dejte vědět, jak to dopadlo. Hezký den.
pěnice
U nás doma peče kachnu výhradně manžel,
a to tak,že skutečně kůžička křupe.Říká,že já to tak neumím ,ale tu plněnou dělá moje kamarádka poměrně často a je fakt skvělá.Já můžu kachničku kdykoliv, s červeným zelím a knedlíkem - mňam.
Glock Mark VIII.
krásné
1/ obrázky jsou trochu neostré
2/ nemohl bych vykosťovat a současně fotit, já bych ten foťák hrozně zašpinil
3/ "17-tá repríza oslavy mých třicátin"
.
Máte ještě nějaké jiné "své" speciality??? Podělte se prosím.
Georgis Fasulis
Re: krásné
1) O té neostrosti vím, starý mobil - foťák - bez blesku, omlouvám se za to hned na začátku článku.
2) To je problém, furt mastné ruce, musíte pořád se utírat.
3) to ej jedno jak to nazvem :-)
Mám pár starších receptů na blogu - klikněte si na Rubriku "Moje kuchařka" - rozdělení bloogů do rubrik najdete pod návštěvností.
Glock Mark VIII.
Re: No já bych těmahle nadívanýma kachnama
... a selátkama telátko.
... a telátky hrocha.
... a potom to celé zboural sám (takto to kdysi zkoušel Marlon Brando, ne?).
fidel
mńam mňam
delám hodne podobné kuře takto, tak zkusím i kachničku ...díky za tip
- Počet článků 134
- Celková karma 0
- Průměrná čtenost 6224x
Seznam rubrik
- Běžecké blogy
- Příběhy více než smrtelně vážn
- Moje kuchařka
- Články publikované v MF Dnes
- Jednou větou
- Nezařazené
- Václav Klaus