Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MC

sualk

18. 11. 2008 12:00
Možná by se s vámi dalo tak trochu alibisticky souhlasit.

Ovšem sám dobře víte jak jsou děravé naše zákony. Jaké je tresní právo atd..Věřte, že jsem opravdu hrdý na našeho presidenta na rozdíl od Vás. Vy budete jenom kritizovat a ukazovat lidu scestnou pravdu volby. Je mi mdlo z vašich usměrňujících mantinelů. Nehledejte v tom negativní jednání. Však moc dobře víte ačkoliv to jistě nejste zcela legitimně přiznat, že máme konečně presidenta s autoritou, kterého je třeba bráti v potaz. halvně pokud celý svět směřuje k politice ježíšek panáček přichází a pofouká nam bébí. prostě. Propagujte konečně realitu, kterou Vám nabízí osobnost formátu V.Klause. Ano říkejte si cokoliv, ale jeho názory jsou v dané chvíli tou podstatnou pravdou. My jsme jeho voliči, protože jeho pohled nám není cizí a je pravdivý. Nechceme tak jako on finančně trpět za chyby, které komunisté a socialisti napáchali a páchají na celém světě. Každý ať zaplatí za své chyby a za svou blbost.

0 0
možnosti
MC

sualk

18. 11. 2008 12:01
Re: Možná by se s vámi dalo tak trochu alibisticky souhlasit.

Pokračování

Pro tyto lidé nechceme býti prostě solidární. Tuto činost i za přispění vaší falešné propagandy si prostě musí zaplatit vyžírkové vašeho typu propagandy. Pan president na rozdíl od Vás moc dobře ví kde je prostá pravda a dokazuje to i v pohledu na východ od nás, kdy rozhodně brzy čas ukáže, kdo byl krok vpředu. On nebo pochlebkování vlády a ostatních. Nebo jste mu za to udělil nálepku "leváka".

0 0
možnosti
DS
NB

j@ck

18. 11. 2008 11:50
-

karma R^

0 0
možnosti
K

kion1

18. 11. 2008 11:18
Volič Národní strany

Mě děsí lidi, jako vy-narudlí socani, co by každému nejradši diktovali, co a jak:-©

Právem děsí.

0 0
možnosti
RP

Rudolf Polanecký

18. 11. 2008 10:57
Pane Fasulisi,

máte pravdu, že prezident zastupuje republiku navenek, ale znamená to, že je jejím reprezentantem. Faktickou moc má v této zemi ministerský předseda.

Prezident sděluje své názory, vždy mluví o svých pocitech, nikoli o pocitech vlády, za kterou mluvit nemůže.

Co myslíte? Pokud někdo vstoupí do nějakého spolku, má právo vyslovovat názor na vedení tohoto spolku a na jeho další směřování, nebo má právo mlčet, šoupat nohama a bezvýhradně přijímat to, co mu zaloužilí členové předhodí?

0 0
možnosti
  • Počet článků 134
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6224x
Kdo jsem? Jsem jedna desetimilióntina této země - nic více, ale ani nic méně.