Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PJ

patockajan

12. 4. 2008 12:13
O vinách a trestech

Máte samozřejmě, Georgisi, pravdu. Vtip celé té věci je samozřejmě v tom, že tím, kdo to nejvíc odnese, je řidič. Já vím, porušil jistě nějaký ten předpis, nepřesvědčil se o tom či onom, pravděpodobně na něco zapomněl atd.

Jenže, nějak se neumím smířit s tím, že 24letý klučina má asi napořád zruinovaný život za to, že na něco neúmyslně zapomněl. Kdybych měl vzpomínat, kolikrát jsem nco zapomněl - radši nevzpomínám, naštěstí jsem zapomněl i ta zapomenutí. 

Tady by měli nést svůj velký díl odpovědnosti i ti, kteří měli 60 let času na to, zajistit ten jednokolejný provoz bezpečněji. Obávám se, že vinu i následky ale ponese jen ten mladý řidič...

0 0
možnosti
K

kecup2

12. 4. 2008 20:22
Re: O vinách a trestech

Naprosto s Vami souhlasim. A jsem strasne zvedav co se pristi tyden vysetri a jak velky dil viny na sebe vezme DPO a MMO, ale predpokladam ze vse hodi na mladeho ridice. Mozna se jeste ukaze ze ten zaznam v  "deniku" je a ze jej skutecne na trat pustil dispecer ...

0 0
možnosti
JN

Die Hard

12. 4. 2008 11:49
??

kazda nehoda je zbytecna. srazit se v protismeru na jednokolejce? kdo byl v tedy v protismeru? ridic stare "bedny" nemel zadne obrovske kolo, ale kliku. cely tvuj clanek je vic nez zbytecny.

0 0
možnosti
GF

Georgis Fasulis

12. 4. 2008 13:10
Re: Jestli jste si nevšimnul, tak ten čl. byl o něčem jiném

Pane moudrý,

1) Proč se zdržujete zbytečnými články?

2) Staré šaliny měly různé řízení

 - některé třeba kolo -  viz zde http://www.izdoprava.cz/view.php?nazevclanku=stare-tramvaje-maji-magicke-kouzlo&cisloclanku=2006090015   ale o to přece vůbec v článku nešlo.

3) Samozřejmě, že se ty tramvaje  srazily v protisměru, častěji se totiž tramvaje srážejí v jednom směru tak, že jedna nestačí zabrzdit a narazí zezadu do druhé. Ten článek ale poukazoval pane "šťouravý" na úplně jinou věc - na nedostatečnou bezpečenost cestujících na této trati a to rozhodně není zbytečné.

0 0
možnosti
KK

Stone_Pilot

12. 4. 2008 11:25
.

"Nikdo mi nenamluví, že včerejší tragická nehoda byla zcela zbytečná. "

Nějak jste se do těch záporů zamotal. Ta nehoda samozřejmě byla zbytečná, takže nikdo vám asi nenamluví, že NEbyla zbytečná.

Pokud jste to ovšem nemyslel tak, že se aspoň díky té nehodě naistaluje to zabezepčení. Ale to by bylo dost cynické.

0 0
možnosti
  • Počet článků 134
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6224x
Kdo jsem? Jsem jedna desetimilióntina této země - nic více, ale ani nic méně.