Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VK

Řekl bych, že srandičky tohoto typu jsou poněkud ubohé. Osobně jsem si ze začátku myslel, že se autor pomátl. Omluvenku jsem hledal v množství Metaxy či Uza resp. jakkoliv jinak přijatému nadměrnému množství řeckého slunce. A nakonec z toho bylo nic, jen písmena poskládaná k sobě, náhodně připomínající článek v českém jazyce.

0 4
možnosti
Foto

Ano, ano, jsem volaako zmetený. A může za to samozřejmě ta zpropadená kořalka. Nějak jsem se včera celý den, flákal pod olivovníkem a popíjel příliš mnoho ouza (ostatně jak už máme ve zvyku)! A takto to dopadlo.  

Za to se hluboce omlouvám a odčiním to snad jen tím, že si 10x za sebou poslechnu píseň Jarka Nohavicy: "Pijte vodu, pijte vodu, a nepijte rum!" 

Hezký den a toho sluníčka si taky pokud možno užijte, potřebujeme ho nyní všichni. :-)

2 0
možnosti
JH

J73a31n 13H51l95e20d46í23k

11. 10. 2013 12:46

švýcarský soud dal pobízející políček českým amatérským soudcům, ale oni mají hroší kůži a na pobídnutí suverénně kašlou, nikdo na ně nemá ((Ištván vybočil z pravidel))

7 0
možnosti
BP

Jistá ošidnost tohoto blogu je v tom,že autor se pohybuje přesně na hranici mezi ironií a tirádou - potvrzuje to i diskuse pod článkem.Nicméně pozornému čtenáři by nemělo uniknout,že jsou ke konci článku jasné indicie jemné,opravdu velice jemné ironie.I tak si myslím,že by autor měl volit méně ambivalentní přirovnání ...

6 0
možnosti
DK

Kdo na to má, pochopí! R^

2 0
možnosti
Foto

S tou startovní čárou, na které jsme na začátku privatizace stáli všichni, se to mělo tak, že komančové, kteří narychlo převlékli kabáty,  přičemž si z kapes těch původních neopomněli vzít staré informace, vyběhli o několik gigabitů informací dříve, než mohli vyběhnout všichni ostatní...

6 0
možnosti

Vážený autore, z vašeho článku mi jde mráz po zádech. Víte vy vůbec o čem hovoříte? Myslíte si že odsouzení byli čistými a poctivými či veleúspěšnými podnïkately? Vy co nejdůrazněji protestujete proti švýcarskému soudu, já zase co nejdůrazněji protestuji proti Vašim blábolům. Nějak se Vám zasekl kompas jen na jeden azimut. Opět mně připadá, že jste takový blábol napsal na objednávku, jinak to není možné. To co nedokázaly udělat naše soudy, udělaly to  soudy v nezávislé zemi a ještě v nečlenské zemi EU. Určitě fandím podnikatelům, kteří pracují naprosto čestně, ale podnikatelé MUS do této kategorie rozhodně nepatří. Mj. si patrně vůbec neuvědomujete, že si přivlastnili ne zrovna pěkným způsobem bohatství tohoto státu. A to loupež jako vystřižená.

0 10
možnosti
Foto

Děkuju, nic nepotěší víc, než dobře zamířená kritika. 

Proti švýcarským soudům nic osobně nemám, ale oni opravdu nechápou, že u nás se tunelování a rozkrádání povýšilo na podnikatelské úsilí a podnikatelský úspěch a měli by to proto vzít v potaz. :-)

A že je Koláček geniální? No a není? V roce 1989 bydlel v jednom obyčejném bytě v Porubě s "holým" zadkem jako my všichni ostatní bytem tamtéž. A za pár let dokázal bez peněz koupit 40.000 takových bytů za babku. No, uznejte, není geniální a schopný? :-)

4 1
možnosti
Foto

1) Zkuste do článku zakomponovat svého chráněnce Zelený Moz, promiňte, pořát se pletu, Topolánka i s jeho čistoskvoucími podnikateli Dalíkem a Řebíčkem.

2) A srovnejte tuneláře z MUS třeba s Bakalou.

1 0
možnosti

Problém tkví v tom, že do toho českého neúklidu bylo zapleteno Švýcarsko tím, že ti manažeři ten nákup dělali prostřednictvím uložení peněz u bank ve Švýcarsku. A ctní Švýcaři si přece nechat líbit, aby byli zatahováni do českých špinavostí.

4 0
možnosti

B60o86ř77e39k 55Ž22a35n74d65a

11. 10. 2013 12:06

Na tom až tak nesejde, kde má pachatel uložené peníze. Důležité je, kde byl spáchán zložin. Já myslím, že s tím případem má Švýcarsko společné více než jen banky.

0 0
možnosti
Foto

ať žije naše svobodná společnost, potřebujeme klid na práci. Hurá;-DR^

p.s. Honza R. má s tím Klausem pravdu (a to nejsem určitě ani vzdáleně Klausomil)

2 0
možnosti
Foto

MUS prodali Zeman se Špidlou. Klaus s tou krádeží nemá co dělat.

0 0
možnosti
ZK

Z22d52e37n50a 65K44o56č81í

11. 10. 2013 9:39

Přípravy na prodej se děly už za Klause !!;-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 134
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6224x
Kdo jsem? Jsem jedna desetimilióntina této země - nic více, ale ani nic méně.