Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RN

rooman

9. 6. 2009 8:18
DOKONALE

Paroubek chce být napřed premiérem a pak prezidentem........

0 0
možnosti
U

UltimateBoss

9. 6. 2009 12:13
Re: DOKONALE

Paroubek by zvládl jak funkci premiéra, tak i prezidenta. Husák byl taky současně generálním tajemníkem KSČ a prezidentem.

0 0
možnosti
PP

fidel

9. 6. 2009 8:11
karma

---- dobré, výstižné a  doufám, že jen  ............... sci fi ! .. ale už jen ta, doufám, naprosto minimální možnost realizace "procesu" , mrazí ..... on je JP opravdu duce Benito M. se vším všudy ...... / a když jsem ho viděl jak ťapká s tím svým psíkem po skončení voleb na rozhovory s novináři, tak už mu chyběl jen maršálská hůl, kterou míval třeba Hermann G. Rv

0 0
možnosti
TB

tombry

9. 6. 2009 8:19
Re: karma

Jsi úplnej magor;-D

0 0
možnosti
TB

tombry

9. 6. 2009 8:07
už zase blbosti

Ten Váš článek je až uboze hloupý.Pokud vím,tak tu už ČSSD vládla a žádné politické procesy a ohrožování demokracie se nekonaly.....Myslíte,že Vám na ty Vaše kecy někdo skočí?

0 0
možnosti
N

Novotnak

9. 6. 2009 8:20
Re: už zase blbosti

Že Paroubek vyhrožuje novinářům a když na to má náhodou páku, nechává je vyhazovat, když píší proti němu, to vám nepřijde jako ohrožení demokracie?

0 0
možnosti
MK

taras

9. 6. 2009 8:05
Pokud má mít parodie

či persifláž na čtenáře očekávaný účinek, musí její základ alespoň přibližně odpovídat skutečnosti, faktům. A nesmí zcela vybočit mimo realitu. Její jádro, podstata, pak musí být pravděpodobné, možné, pravdivé ve vztahu k parodovanému, které naopak musí nést znaky falše a nepravosti.

Vy to máte naopak: snažíte se parodií zesměšnit a zlehčit vážný, kriminální útok na svobodu shromažďovací a svobodu vyjádření politických názorů. A je zcela lhostejné, jestli to pachatelé dělali z blbosti nebo z nerozvážnosti: když se ožerou či sjedou a pak zabijí autem člověka, také se jich nikdo nebude ptát, jak to mysleli. Dostanou to natvrdo.

Takže se vám z toho stala hloupá a trapná modrá agitka, nasazujete totalitní psí hlavu straně, která je z těch našich nejeevropštější, nejdemokratičtější, a zcela pomíjíte fakt, že totalitní (fašizující) tendence a příznaky se objevují u ODS, jejích funkcionářů a příznivců. Může chytrý a vzdělaný autor vyplodit blbé a trapné dílo? Těžko.

0 0
možnosti
RR

rezjir

9. 6. 2009 7:58
Daňový únik

Za to by měli sedět. Paragraf 10 zákona na ochranu politků:z r. 2009, který je možné dle úvažení soudu aplikovat i zpětně:  Jsou-li vejce použita jinak než jako poživatina, jsou zdaněna základní sazbou daně z přidané hodnoty a vztahuje se na ně spotřební daň.

0 0
možnosti
RR

rezjir

9. 6. 2009 7:53
ono neexistuje něco jako

správná výslovnost v angličtině, to už spíše v němčině.

0 0
možnosti
M

meloun.rudy

9. 6. 2009 7:51
jenom mi řekněte

proč se nic odobného nedělo po prvním neboo druhém vítězství ČSSD a nebo bo nástupu Paroubka do čela vlády?

Myslím, že na inteligentní lidi vaše strašení nezabere.;-D

0 0
možnosti
MK

weneto

9. 6. 2009 7:51
Vážený autore

I když Váš článek byl celkem vtipný, tak základním bodem nějaké dohry bude pravděpodobně hlavním faktem obyčejná úhrada škody. Tudíž pakliže svým protestem něco rozmlátím je normální, že to uhradím - takže ať ČSSD vyčíslí škody na zařízení, vrhači zadržení policií si mezi sebe rozdlěí náhradu škody a tím bych to uzavřel.

Co se týče trestného činu výtržnictví - nemusíte být právník, aby jste věděl, že byl zcela naplněn (formulace je veřejná) od toho bych v tomto případě upustil

0 0
možnosti
N

Novotnak

9. 6. 2009 7:49
Nevim jestli je to víc k smíchu

nebo k pláči, ale nejhorší je, že Paroubek má opravdu tyto sklony. Karma

0 0
možnosti
O

orange_davidek

9. 6. 2009 7:43
Orwell

Po ránu z takovéto četby až mrazí. Jinak R^R^R^.

0 0
možnosti
  • Počet článků 134
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6224x
Kdo jsem? Jsem jedna desetimilióntina této země - nic více, ale ani nic méně.