Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PV

Pan Vajíčko

9. 6. 2009 14:50
Inspirace

Pan řecký nacionalista Fasulis se k článku nechal zřejmě inspirovat postupem řeckých úřadů vůči řeckým Makedoncům a dalším národnostním menšinám za posledních 60 let... :-/

0 0
možnosti
RO

r-man

9. 6. 2009 16:58
Re: Inspirace

Ale neee, vy jste uz zapomel, co se delo za komunismu? Sledujte treba Proces H nebo jaxe to jmenuje...a takovych bylo mnohem vic.

0 0
možnosti
JF

voška

9. 6. 2009 14:47
Každá kriminalita začíná nevinně. Třeba i házením

vajec. Jako právník a zejména pedagog, který pracuje s dětmi a mládeží 47 let a vychoval tisíce vysokoškoláků, jsem zásadně proti jakékoliv formě násilí, zejména u mladých lidí. Po revoluci se u nás roztrhl pytel s demokracií a mládeži je vtloukáno do hlavy, jaká všechna mají práva. Jen ani slovo o povinnostech. Tento přihloupý způsob lezení mladým do zadku vede k tak široké anarchii, jaká u nás u mladých panuje. Házejí snad usmrkanci, kteří ještě nestihli ani pracovní proces v úplném začátku, vajíčka po rodičích či učitelích, pokud s nimi nesouhlasí? Proč tedy na politiky? Hází snad někdo vajíčka po nich, pokud s nimi nesouhlasí? Je nepochybné, že jde o druh exibicionismu, o němž jsou přesvědčeni, že nejde o trestnou činnost. Chybí jim tedy i vzdělání a nejen výchova z domova. Je třeba takové jednání trestat a dokonce přitvrdit výši trestu. Jinak  začnou létat kameny nebo se začne střílet. Nemáme už k tomu daleko.   

0 0
možnosti
ZK

armyshop

9. 6. 2009 14:49
Re: Každá kriminalita začíná nevinně. Třeba i házením

:-/8-o;-€Rv

0 0
možnosti
OU

9. 6. 2009 14:13
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
LH

hanys66

9. 6. 2009 14:08
na vajca se nyní vybodni,

dnes se to děje se vším ,co je proti libosti někoho silnějšího / vlivnějšího / Soudy jsou dnes pod patronací nějaké síly / finanční ,užitkové  či zastrašující ???/ nevím. Vím však ,že není třeba nabádat skrze vajíčka ,stačí číst ,co se děje v kauzách u soudů a podobně.

0 0
možnosti
K

kamil24

9. 6. 2009 13:49
Pripominka

Oskliva pripominka veci, ne tak davno minulych a jeste osklivejsi narct veci, ne az tak budoucich.

0 0
možnosti
PK

juggler

9. 6. 2009 13:45
SUPER

velmi pekne napsane ale bohuzel jsem se tomu nesmal protoze tohle je az prilis realna vize budoucnosti 8-o cesi jsou stado tupych ovci ktere se necha zlakat sliby rudooranzovych vrahu a diktatoru ..... kez by se cechum vratili cest a sebeduvera kterou meli pred prvni a mezi obema svetovymi valkami ..... bohuzel rude pokriveni spolecnsoti i jednotlivych lidskych dusi si stale vybira svou krvavou dan 8-o vubec se nedivim ze se paroubkovym stoupencum a jemu samotnemu nelibi dnesni mladi lide jsou ve svych 20ti mnohem vzdelanejsi a sebevedomejsi nez paroubek sam [>-]EU

0 0
možnosti
O

o.kostal

9. 6. 2009 13:47
Re: SUPER

hodne cechu je zase jako ty. Ani vzdelani jim nepomuze od neobjektivnosti a fanatismu pro tu "nejlepsi" a "jedinou" stranu ODSS.

Takze bych rekl, ze tvuj prispevek je typu "zlodej krici chytte zlodeje" ..

0 0
možnosti
MO

mjold

9. 6. 2009 13:42
Neuvážená hloupost

Vážení, přál bych každému, kdo si z házení vajec na kohokoli dělá legraci a tuto činnost zlehčuje, aby dostal tím vajíčkam se skořápkou do obličeje, především do oka. Možná, když by měl do smrti poškozený zrak, nebo přišel o oko, uznal by, že takové počínání je opravdu velmi nebezpečná "legrace" a přišel by k rozumu.

Rozhodně bych podobnými články tuto činnost nezlehčoval.!!

0 0
možnosti
O

o.kostal

9. 6. 2009 13:44
Re: Neuvážená hloupost

Presen tak, protoze tohle chovani vubec neni o levici nebo pravici.

Vsadim se, ze by pseudopravicaci rvali jeste vic, kdyby se hazelo na jejich vudce. To by hned reseili radikalne - rovnou zaviranim a nejlepe bez procesu.

(jsem pravicak - opravdovy)

0 0
možnosti
O

o.kostal

9. 6. 2009 13:40
ja jsem pravicak,

ale v zadnem pripade by mi nevadilo, kdyby vajickare opravdu nekdo zaloval. Proc?

Protoze jako opravdovy pravicak, a ne jako pseudopravicak vim, ze za kazdou akci nesu i zodpovednost!

Zrikat se zodpovednosti a myslet si, ze mi vsechno projde jako "mladicka nerozvaznost" je prave socialisticke mysleni !!

Jenze tady v Cesku se moc lidi ohani pojmem "pravice" bez toho, aby si uvedomovala vyznam toho slova!

0 0
možnosti
P

pacient

9. 6. 2009 13:48
Re: ja jsem pravicak,

presne tak, ja jsem taky pravicak, ale u nas bohuzel pravice neni :( je to jen banda zlodeju, ktera si pravice rika Rv

a ti, kdo ty vejce hazeli, by meli pocitat s nasledkama, ptze v demokraticky spolecnosti neni mozny jit nekomu rusit shromazdeni tim, ze po nem budu neco hazet. tohle jsou gestapacky a komunisticky manyry ;-€

0 0
možnosti
P

pacient

9. 6. 2009 13:34
autore, probudte se!

a co takovej "nahubkovej" zakon? a co snaha udelat komisi, ktera bude cenzurovat internet? a co nova inspekce policie, ktery dal mafian Icko pravomoce, jaky melo jen gestapo ;-€ tohle vsechno umoznila vlada odSS !! zadni komanci ani socani, ale odSSaci !! takze se autore laskave vzpamatuj, jedinej, kdo tady zavadi totalitni manyry jsou modry ptaci !! ;-€ ;-O 

0 0
možnosti
YM

Yes Minister

9. 6. 2009 13:40
Re: autore, probudte se!

Můj první instinkt byl, zeptat se .. "pacient čeho?" ...ale řekl bych že to je zbytečná otázka. ;-D

...

Jestli je ještě i dnes někdo přesvědčený že "ta jeho strana je čistá jak lilie", měl by shodit klapky z očí a rozhlédnout se kolem sebe. Odhoďte osobní sympatie a antipatie a podívejte se co se tu posledních 20 let děje.. Oranžoví, rudí, zelení nebo modří, ono je to po morální stránce úplně jedno...

0 0
možnosti
L

lefol

9. 6. 2009 13:20
ach bože

Jirko, Jirko, Ty už jsi z toho piva dočista zblbnul. Poslední dva roky koukám, kdo tady znásilňuje justici a policii. Možná by to chtělo trochu méně zaslepenosti a občas si poslechnout i názory odborníků (např. Rychetského, Motejla, státních zástupců). A kdypak jsi nám takto zmodral? Ve škole před 20 lety ses politicky neangažoval, tedy ani slovně.

0 0
možnosti
P

pacient

9. 6. 2009 13:29
Re: ach bože

R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 134
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6224x
Kdo jsem? Jsem jedna desetimilióntina této země - nic více, ale ani nic méně.