Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
D

da.rock

22. 3. 2009 20:21
Jejda, vy jste se snad zamiloval....

Vypadá to, že pan Dalík vám tak padnul během chvíle do oka, že byste za něj ihned cedil krev. Nemůžete uvěřit tomu, že ten nesmírně milý, sympatický a skromný člověk nabízí někomu úplatky za položení vlády, korumpuje opoziční poslance, shromažďuje kompromitující informace na vlastní poslance, prostě provádí špinavou práci pro svého osobního přítele Topolánka.

Jistě jsou to podle vás všechno špinavé lži, výplody médií, prostě hnusné spiknutí proti zcela bezúhonnému a slušnému člověku. Jistě se média, opozice a zkorumpované bezpečnostní složky rozhodly, že budou ničit život nějakému obyčejnému člověku, jen tak zapíchly prst so telefonního seznamu a řekly: Á hele, nějakej Dalík, tak toho bychom si mohli podat.

Věřte si čemu chcete, vždyť blahoslavení jsou ti, jenž jsou chudí duchem.

0 0
možnosti
P

pěnice

22. 3. 2009 20:18
Vy nevíte,že

 jediným programemČSSD je zničit vládu?Až se to podaří,budeme plakat všichni.

0 0
možnosti

Alexandr Špáta

22. 3. 2009 20:18
Geofrgisi lituji,

v žádném případě nevidím nikoho a tedy ani Dalíka či Topolánka jako démona. Nicméně obracet se na média či na novináře takto považuji buď za hloupost takového kalibru, která říká zcela jednoznačně, že v politice neměli nikdy co pohledávat (jak Dalík tak Topolánek) - a to ze všech úhlů pohledu anebo skutečně jednali oba podle hesla služba za službu, doslova se totiž nabízí. Nic mezitím nevidím. Že by takový hřích byl vlastní pouze jedné či dvěma osobám si vůbec nemyslím, je vlastní české politice obecně. Ono je to podle mého názoru tím, že v Česku se do politiky nevstupuje pro politiku, ale proto, aby dotčené politiky živila, dobře uživila, ba aby v politice přišli k co největšímu jmění. Že by vpřípadě právě Wolfíka přepadl premiéra ojedinělý záchvat solidarity či soucitu před vlkodlaky z médií - nezlobte se, to je spíše k smíchu.

0 0
možnosti
K

klauzkomik

22. 3. 2009 20:17
proč

asi chce Tololánek chránit před medii minimálně podvodníka Wolfa,to asi Modří kreténci nepochopí,u nich je  dobrý ten kdo krade a ten kdo to odhalí je samozřejmě darebák,co dodat:-©

0 0
možnosti
P

pěnice

22. 3. 2009 20:14
Vy nevíte,že

 stokrát opakovaná lež se stává pravdou.?Takto nás Paroubkovci masírují dnes a denně.

0 0
možnosti
RK

Rommik

22. 3. 2009 20:11
Jenomže to nikdo slyšet nechtěl

ONI chtěli slyšet, že přijela černá limuzína, vyskákalo pár dvoumetrových oholených lebek  a pak Dalík, tvrdý mafiozo

0 0
možnosti
  • Počet článků 134
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6224x
Kdo jsem? Jsem jedna desetimilióntina této země - nic více, ale ani nic méně.