Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

fidel

23. 3. 2009 12:52
Dalík/Bártek

"Redaktor ČT Dalibor Bártek, nejenže mu nevyhoví (na tom by nebylo nakonec nic špatného), ale obsah rozhovoru, přestože je Dalík ubezpečen, že není nahráván, ZVEŘEJŇUJE! "  ani to není tak docela pravda ----- on p. Bártek zvěřejńuje jen CAST rozhovoru. tomu se říká účelové svinstvo.

 Článek dobrý, i když ne zrovna objektivní pohled. / no na karmu to je :-)/   Ale v názoru na Dalíka bychom se shodli. V názoru na pana doc. W. asi ne ---- a ty víš asi proč ;-)   

0 0
možnosti

MacX

23. 3. 2009 13:01
Re: Dalík/Bártek

A odkud víte, že Bártek Dalíkovi slíbil, že to nenahrává? Jo, od Dalíka...:-)

0 0
možnosti

Profesor_Nula

23. 3. 2009 9:15
Fasulis

Člověk kterej se představí jako bloger co bude psát pravdu a nic než pravdu a pak píše takovýhle bláboly a PR články, musí bejt zcela určitě ...divnej ;-D Pamatuju se na starší článek, kde kritizoval jistýho Myslína, který trochu emotivně psal Topolánkovi, ale tady tento jižan se tak rozohnil na Myslína, jako kdyby mu právě pomluvil milovanýho tatíčka. To jen svědčí o jeho zaslepenosti a zaujatost. Nesnáším tyhle fanatický magory ať modrý nebo voranžový. Takovýmu človíčkovi bysme měli věřit jeho výblitky o Dalíkovi??

0 0
možnosti

Glock každopádně bez -e

23. 3. 2009 9:38
Re: Fasulis

Aha, vidím nesouhlas, ale styl "ad hominem" je většinou vyhrazen pro chuje a sprosťáky. Takže: "... a vám vaše kočka taky."

0 0
možnosti

Glock každopádně bez -e

23. 3. 2009 8:22
Když to tady tak čtu, mám velmi vážné obavy o inteligenci

... některých diskutujících. Očividně neznají rozdíl mezi vyšetřováním Wolfa of. orgány (v případě zneužití dotace je to finanční úřad v Ostravě, v případě podvodu st. zastupitelství tamtéž) a hysterickou reportáží p. Bártka v Reportérech.

.

Odvysílání/neodvysílání reportáže na postavení p. Wolfa nic nemění, stále je (a bude) vyšetřován SZ a FÚ a jako poslední instanci tady máme soud, který rozhoduje o vině nebo nevině (nikoliv pan Bártek a ČT, jak tady pr. Nula naznačuje). Ti, kdo se ady staví proti Dalíkovi tady v podstatě demonstrují za svobodu slova nikoliv za boj proti korupci a podvodům. Reportáž p. Bártka jsem viděl, to, co bylo odvysíláno, bych dal dohromady za 2 dny. Podobných kauz jsem viděl zblízka několik, takže s klidem mohu říci i jak ta kauza skončí. Pro mnohé truhlíky to možná bude překvapení, ale kdo kontrolu dotací viděli blíže něž z jedoucího vlaku, tak to pochopí: Wolf vrátí část dotace + příslušné penále a vše bude urovnáno, nebo celá věc skončí u správního soudu.

0 0
možnosti

MacX

23. 3. 2009 10:30
Re: Když to tady tak čtu, mám velmi vážné obavy o inteligenc

S tím co píšete, by se dalo souhlasit, až na jednu malou drobnost. Pan Wolf není běžný příjemce dotace. Je to poslanec, v minulých létech státní zmocněnec. Nevím nic problematického na tom s případem seznámit veřejnost, zvláště, pokud máme zkušenosti, jak s podobnými politicky citlivými kauzami umí zacházet naše justice. Že, paní Vesecká a spol.?

0 0
možnosti

cojanato

22. 3. 2009 23:54
Jeden míní, doba mění

Na jedno oko slepý, na druhé nevidí ? 8-o Georgisi, unáhlené názory a závěry, neznaje zákulisí, nesvědčí dobrému úsudku. Jak je to staré rčení?...... Důvěřuj, ale prověřuj !:-/  

0 0
možnosti

Georgis Fasulis

23. 3. 2009 0:07
Re: Jeden míní, doba mění

Unáhlené názory ještě neznamená, že nejsou pravdivé a už vůbec ne, že nemohou být vysloveny. Neberte mi je. :-)

0 0
možnosti

CHYREN

22. 3. 2009 22:02
Háááá.....

;-D si snad helénistický imigrante děláš srandu?!;-D Zatímco většina EUROHUJERů má poluci z Bruselu, ty z Dalíka?? To jsi hodně daleko od svého pána...;-D;-DRv[>-]

0 0
možnosti

Georgis Fasulis

22. 3. 2009 23:43
Re: Háááá.....

No, aspoň jsem tě pobavil, to je taky dost, ne? Ale s tím imigrantem se mýlíš. Nejsem imigrant ani emigrant ani grant. Tak pro příště pane Sekanino jen pane Fasulisi, nebo aspoň Fasulisi. OK?

PS: poluci jsem neměl, ale u tebe, si tím nejsem zcela jist.

0 0
možnosti

shcnitt

22. 3. 2009 21:56
Ze severu Moravy

mně utkvěly v paměti dvě politické ,,osobnosti,,. Jeden se jmenoval Mamula, ten druhý je Topolánek. Ten první nepotřeboval žádného kašpárka, bych chytřejší.

0 0
možnosti

shcnitt

22. 3. 2009 21:56
Re: Ze severu Moravy

byl chytřejší (oprava)

0 0
možnosti

romualda

22. 3. 2009 21:45
budeme jednat jen naoko...

a co jeho dřívější prohlášení, že budeme jednat s ČSSD jen naoko a pak je pošleme do pr...to je v pořádku? Nebo snaha uplácet poslance Kořistku? a že by byla vláda úspěšná, to si opravdu nemyslím, dokud tam budou lidé, kteří sami přiznávají, že tomu svému ministerstvu vlastně vůbec nerozumí

0 0
možnosti

vioš

22. 3. 2009 21:59
Re: budeme jednat jen naoko...

Vláda je úspěšná. Od ODS odešel každý čtvrtý volič, Zelení nemají ani jednoho zástupce v krajích, Lidovci žádného nového člena v senátu ... to jsou přece ty úspěchy.  :-)

0 0
možnosti

Corrado Cattani

22. 3. 2009 21:34
Fantastický článek

Jestli byl myšlen vážně, tak to je jedna z nejlepších věcí co jsem tu kdy četl, a rozhodně patří do zlatého fondu idnes, doufám že čtenáři naklikají co největší karmu. ;-D Pane Fasulisi, zdá se že jste trochu zmatený, ale v jádru dobrý člověk. Nemohl byste mi půjčit byste nějaké peníze? (Vtip ukraden od  Vladimíra Renčína).

0 0
možnosti

MartinJiskal

22. 3. 2009 21:32
zajimave

1 s nadsenim bych si pocetl co byste psal v podobnem pripade kdyby hlavni roli nehral topolanek a dalik ale treba paroubek a dimun

2. vy asi zijete nekde v komunismu, kde pro media ma byt rozhodujici jestli nejaka reportaz poskodi vladu nebo neposkodi ? vy jste uz uplne upadl na hlavicku ?

0 0
možnosti

MacX

22. 3. 2009 21:27
Dobokresba

Pane Fasulisi, jedna podrobnost, která dokresluje celou kauzičku. Jeden den Dalík prohlašuje, že po něm chtěl Bártek peníze a na druhý den to odvolává. To mi stačí.

Pak nevím, proč Dalíkovi věřit, že Bártek slíbil, že si nic nenahrává. Bártek to popírá, nemám důvod jemu nevěřit.

Víte, snad ani nejde o tu kauzu samotnou, tam se opravdu nezdá, že se stalo něco víc, než, že pouhý osobní přítel pouhého nejmocnějšího muže ve státě přemlouval novináře, aby cosi nezveřejňoval....

Jde spíš o celý ten kontext, mravy a nemravy, akce a reakce.

0 0
možnosti
  • Počet článků 134
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6224x
Kdo jsem? Jsem jedna desetimilióntina této země - nic více, ale ani nic méně.