Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jana

22. 2. 2008 17:55
omylem jsem dala Karmu

Ujel mi prstRv, ať to myslíte jakkoli nemohu s Vámi souhlasit! To snad mohu.

0 0
možnosti
GF

Georgis Fasulis

22. 2. 2008 18:14
Re: omylem jsem dala Karmu

Jani, nic si z toho nedělejte, mi se to taky občas stává (samozřejmě u jiných článků).

A můžete být v klidu - u karmy nad 40 už jeden klik má na její hodnotu jen marginální vliv - jedná se o hyperbolickou funkci, kde se křivka karmy s počtem kliknutí asymptoticky blíži číslu 50, ale nikdy ji nedosáhne - ani kdyby 10 miliónů dalo karmu. :-)

Zprvu teda karma roste rychle a se stoupájící úrovní rychlost nárustu s každým klikem klesá, takže u karmy nad 45 už jednotlivá karma má vliv někde v řádu tisíciny a ta není zobrazena.

Abyste z toho nebyla rozmrzelá, napište na jaký článek Vámi vybraný mám kliknout karmu a já to provedu, vyrovnáme účty. Berete? :-)

0 0
možnosti
AZ

amazoom

22. 2. 2008 14:47
Velký smysl tohoto blogu...

já osobně vidím v tom, že lidé, kteří přispívají do doskuze pod ním a jejich příspěvky samotné jsou očividně mnohem lépe informováni o problematice než samotný bloger a tim dávají větší možnost porozumět problému okolo VK z více úhlů pohledu, než jednostraně zaujatý postoj blogera. Nicméně ani já nevidím v osobě VK nejlepšího prezidenta (ikdyž z těch co se o tento post v této volbě ucházeli byl pro mě nejpřijatelnější), ale musím radikálně nesouhlasit s tím, že by jeho osoba nějak zásadně polarizovala naši společnost, což dokazují výsledky statistik oblíbenosti politiků za posledních 5 let. Největší rozdělení společnosti bylo vyvolané teprve před samotnou volbou a to nikoliv panem Klausem, nebo panem Švejnarem, ale pouze politiskými představitely obou táborů a to hlavě toho protiklauzovského.

0 0
možnosti
S

sinatra

22. 2. 2008 15:39
Re: Velký smysl tohoto blogu...

Amazoome takže zbývá zase jen ten Klaus.A víš že i já Klausovec jsem velice zvědav na toho kdo vzejde opravdu ale opravdu z Českého prostředí a kolik jich bude.Osobu co nám tady nebude papouškovat to co by se nám momentálně zamlouvalo.;-)

0 0
možnosti

s-s-in

22. 2. 2008 14:36
karma

Vážení příznivci presidenta všech, autor napsal neagresivní, slušný článek kde každý svůj názor dostatečně (aspoň pro mne) vysvětlil. Nechápu tudíž že Vy příznivci VK na tento článek reagujete vesměs nevěcnými připomínkami případně rovnou osobními invektivami na autora. :-©

S tím co napsal autor mohu vesměs souhlasit.

Nesledoval jsem volbu prezidenta protože je to celkem "nedůležitá"

funkce, z tohoto důvodu mi bylo vcelku šuma fuk kdo volbu vyhraje.

0 0
možnosti
GF

Georgis Fasulis

22. 2. 2008 12:36
Stručné shrnutí

1) Slibuji před všemi druhy, že budu psát pravdu, nic než pravdu atd. - Můj styl recese, provokace, humoru, říkejte si tomu, jak chcete. Kdo to nepochopil a bere to vážně, je mi ho líto. Je to zřejmé už ze souvislosti - pionýrský slib zkombinovaný s americkým slibem před jejich soudy. Nikdo soudný to přece nemůže brát ode mě važně. Je to provokace na všechny, kdo se pravdou zaštiťuje.

2) Chci, aby Václav Klaus přiznal alespoň minimální politickou odpovědnost za chyby při privatizaci - to dodnes neudělal! A nikdy, díky své nekonečně sebestředné povaze, která vylučuje vlastní omyl, ani neudělá.

3) Před 5 lety slíbil, že bude svorníkem, že bude spojovat, že bude prezidentem všech - sliby chyby - dál rozděluje společnost a to více, než je zdrávo.

4) Napsal jsem 3 důvody proč u mě VK nemá dostatečný morální profil jako prezident, nepsal jsem, že jej nemá vůbec.

5) Má osoba může být zcela bez morálky, s článkem to nijak nesouvisí. Na ty, kteří mi tykají, aniž mě znají, reagovat nebudu. GF

0 0
možnosti
DK

Sunny29

22. 2. 2008 13:17
Re: Stručné shrnutí

Dobrá, omlouvám se, budu Vám vykat.

 Váš bod 1) ukazuje uraženou ješitnost., aneb stojíte si pouze za svým, nepřipouštíte, že byste se mohl mýlit: viz "Kdo to nepochopil...je mi ho líto". Typická reakce. :-)

Bod 2) Proč, neustále vyžadujete vy a vám podobní ta či ona vysvětlení z minulosti po prezidentu Klausovi, (když se Vám jej dostane, nenasloucháte), ale nevyžadujete ani jednu jedinou odpověď od p. Švejnara z JEHO minulosti? - chápu, že na tohle neodpovíte.

Bod3) Není to prezident Klaus, kdo rozděluje společnost, v tom se hluboce mýlíte. Opět podotýkám, chápu, Váš postoj k prezidentu Klausovi je natolik negativní, že podle mého názoru nejste schopen to rozpoznat.

0 0
možnosti

Mr_GoGo

22. 2. 2008 9:15
Nekolikrat jsem

vyzyval priznivce VK, aby odpovedeli na par zakladnich otazek, ktere byly i nastineny v tomto clanku. Nikdo a nikdy zatim neodpovedel. Takze, jenom poznamka k pravnimu ramci, ktery mel samozrejme predchazet cele privatizaci. To, ze tady nekdo VK obhajuje, ze to nemohl vedet, je smesne. Uz z toho duvodu, ze ho na to nejen p.Svejnar v te dobe upozornoval a nabizel rychlou a bezplatnou pomoc prednich zahranicnich ekonomu a pravniku, kteri v te dobe pracovali na legislative EU. P.Klaus to tehdy tvrde odmitnul s poukazem na to, ze on je volenym reprezentantem zeme a jako takovy ma jediny narok o tom rozhodovat. Navic prohlasil, ze "cizinci" nemoho znat situaci v postkomunisticke zemi  ap., takze tady dnes netvrdte, ze za to nemohl vedet. Smesna a prizemni obhajoba.

0 0
možnosti
S

sinatra

22. 2. 2008 9:49
Re: Nekolikrat jsem

Gogo Vy prostě neznáte základní fakta o výchozích pozicích transformační privatizace.Lidé jako Švejnar kteří nám nabízeli pomoc neměli a ani nemohli mít jakoukoliv zkušenost před kterou jsme stáli my.U nás šlo o změnu celého systému a né onějakou parciální privatizaci vztahující se jenom na několik státem vlastněných firem.Tady se muselo odstátnit obrovské množství podniků v extrémně krátké době jen to byla podmínka jak umožnit tržnímu mechanismu aby mohl začít efektivně působit.Samozřejmě že na toto bylo mnoho názorů i od našich ekonomů a rozhodnout to musela vláda jmenovitě v.Klaus který se pod toto musel podepsat.Ony totiž se tady také začali objevovat také názory i od presidenta Havla který to zase měl od svých poradců jako byl Švejnar že by se vlastně žádná privatizace dělat nemusela a když tak jen malá a to rovnou do rukou zaměstnanců.Na jednání v Kroměříži president prohrál.Jako perličku kdopodpořil Klause?Marián Čalfa. 

0 0
možnosti
DK

Sunny29

22. 2. 2008 9:11
Georgisi,

nejprve by ses měl myslím zamyslet nad tím, jak se prezentuješ. "Budu psát pravdu a nic než pravdu". Ovšem pravda je velice relativní pojem. Řekněme tedy, že ses zavázal, že budeš psát svou subjektivní pravdu.

S lecčíms se dá možná v tvém článku souhlasit, s lecčíms ne. Faktem zůstává, že je to všeobecný souhrn názorů, které nejsou opravdu nic nového.

Jsi odpůrce Václava Klause, dobře, tvé přesvědčení ti neberu. Ale proč vy odpůrci prezidnta se stále odvoláváte na jeho "chyby", o kterých se dá hodně spekulovat?

Pro mne je důležirtá především jedna věc: Do prezidentských voleb byl postaven pouze jeden kandidát, Václav Klaus. Ten druhý, to byl Antiklaus a nikomu z jeho volitelů nezáleželo na tom, jaký je. Šlo jim pouze o to, dostat Václava Klause z Hradu, šlo jim o politický souboj.. Proto tvůj článek považuji za další ze zbytečných, bylo jich napsáno již hodně.

0 0
možnosti
PP

Kašpárek007

22. 2. 2008 9:01
Vážení,

stačilo napsat jen název článku a úspěch "blogera"  byl zaručen. Nic nového, nic objevného. 

0 0
možnosti

Mr_GoGo

22. 2. 2008 9:18
Re: Vážení,

To same, jako nadpis, ze VK je nenahraditelny a jedinecny a ostatni jsou komuniste a 0. Takze dalsi dukaz toho, jak pomaha k polarizaci naroda.

0 0
možnosti
BVČ

bývalý volič ČSSD

22. 2. 2008 8:30
Věřím, že je dost lidí, kteří Klause nesnáší.

Všimněme si ale, čím argumentují: zdižené prostředníčky, řeči o globálním oteplování... Proč tedy nepostavili důstojného protikandidáta? Blábolům o tom, že je ikona pro ODS může věřit jen někdo s poruchou mozkové kůry, v politice se na ikony nehraje a nevhodní bývalí vůdci bývají hozeni přes palubu bez mrknutí oka. Jenže kdo místo něj? Občan USA Švejnar, který s naší republikou již nemá skoro nic společného, jen to, že stojí v čele dozorčí rady ČSOB, která se snaží z naší republiky v arbitrážním sporu vyrazit desítky miliard? Porovnávání s Masarykem nejenže kulhá na obě nohy, ale je přímo urážkou tohoto velkého státníka. Ten se za ČSR bil, za svou politickou činnost byl odsouzen k trestu smrti a byl pan Někdo ještě dříve, než ČSR vznikla.

Další protikandidát - politická přeběhlice Bobošíková. Proslavená svým arogantním postojem během stávky v televizi, jehož výsledkem bylo, že místo vánočních pohádek tam týden svítil nápis, že se stávkuje. To raději ať si penzista povídá někde o GO

0 0
možnosti
M

marleen

21. 2. 2008 23:03
pridal bych dalsi

1. bagatelizace nejstatecnejsich lidi z obdobi normalizace: disidentu. Pro Klause, jak se vyjaril, jsou hrdinove ti, co zili v sede zone. Jednak je to vrcholne nemravne, jednak je to omluva vlastniho prezivani a snaha z toho udelat neco vic.

2. odmitnuti registrovaneho partnerstvi z duvodu ucty k tradicni rodine, kterou v te dobe poslapaval (dnes priznanym) vztahem s letuskou Lohniskou. Tomu se rika pokyrtectvi.

3. neucta k vede. To, co predvadi Klaus kolem globalniho teplovani, je zneuzivani politicke funkce k propagaci svych laickych nazoru, az to nebezpecne pripomina politiky z ponekud jinych casti sveta.

0 0
možnosti

Jirka Stejskal

21. 2. 2008 22:13
Spojovani?

Nepřijde vám, že opoziční smlouva - přesto, že  svolbou prezidenta nemá nic společného - byla docela dobrá ukázka toho, že Klaus je schopen se dohodnout? Dokonce bych řekl, že tím udělal velké gesto, neboť od počátku věděl, že mu to nikdo nezapomene - čehož je autor zářným příkladem.

Další dva argumentz jsou podle mého názoru slabé. V pozadí byli známí tahači za provázky - Havel a Zielenec + cela "pravda a láska". Nezlobte se, ale z vašeho článku také čiší nenávist, tak typická pro všechny kolem "pravdy a lásky".

0 0
možnosti
YY

Yeback

21. 2. 2008 22:29
Re: Spojovani?

Když někomu jde o koroty, tak se upíše i ďáblovi, to je jasné jak facka...;-D;-D;-D Doporučuju začít uvažovat hlavou a ne sakrálním parasympatikem.Rv

0 0
možnosti
  • Počet článků 134
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6224x
Kdo jsem? Jsem jedna desetimilióntina této země - nic více, ale ani nic méně.