Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

JN

24. 2. 2008 22:30
VK= Neurvalá ubohost prázdnoty

tak nebezpečného člověka do státní funkce si již po r.2000 nemůže dovolit sebebohatší stát, natož zpracovatelská ekonomika bez surovin a přírodních zdrojů, založená na poctivém budování investičních celků po celém světě s finančním zázemím vlastních bank. To zcela programově zničil klaus jako na zakázku cizích mocností a ještě jim půjčil či daroval řadu vynikajících podniků.

Národní ničitel to je pravý obraz neurvalého člověka , dnes ještě president ČR zvolen korupcí a zločinem!!!Nezná morálku,odpovědnost,pokoru k okolí, odborně zcela nevzdělán, nechápe ekonomiku jako servis projektantům a tvůrcům sídel, architektům společnosti.

Zcela ojedinělý a tupý poznazek: Co se nám nevyplatí vyrábět to si dovezem! Tak zoufalý názor dokonce veřejně pronesen VK!!!

0 0
možnosti

dvd

25. 2. 2008 10:43
Aha

takže budeme vyrábět to co se nám nevyplatí? Svatá prostoto!

0 0
možnosti
TH

hydor

24. 2. 2008 18:27
Souhlasím

a děkuji. Na VK mi nejvíce vadí, že mimořádně inteligentní a schopný člověk nedokáže bojovat se svým egem a programově bojuje s jakýmkoliv nepřítelem za SVOU pravdu.R^

0 0
možnosti

Jiří Pecl

25. 2. 2008 9:56
Re: Souhlasím

Mluvíte mi z duše R^

0 0
možnosti
L

lehner

24. 2. 2008 17:19
VK NENI totalni stvura - je to ale skvely komediant....

...tezko dokonce rici pokrytec. Jeho komedialni vyroky jsou ocividne nepravdive - jsou urceny evidentne pro prostsi cast obyvatel, ktera je chce slyset.

Jsou to vyroky typu zadne niceni prirody neexistuje, Gore je blazen, ekologie je tresnicka, kdysi sliboval ze vymete z MinFin byvale komunisty atd atd. Nove se k tomu zarazuje vyrok ze svejnarovci bojuji proti listopadu.

Tomu samozrejme neveri ani VK ani ODS poslanci - snad krome tech nejjednodussich. Je to ale ucinna past na proste lidi, kteri si VK pamatuji, jak sliboval ze na rozdil od ruznych pithartu a havlu se s byvalymi KSC paktovat nebude atd atd.

To ze se VK snazi urazit sve protivniky je celkem OK - ti jej take nesetri. Horsi je, ze svymi demagogickymi splechty si dela blazny z tech svych priznivcu, kteri mu to jeste veri.

 

0 0
možnosti
II

iggz

24. 2. 2008 18:22
Re: VK NENI totalni stvura - je to ale skvely komediant....

Musíš pochopit, že ne každý svět vidí přepsaný do kódu Matrixu, aby mu ty souvislosti byly jasné.

Mimochodem, když máš tak nadpřirozený talent, nehodláš třeba převzít vládu nad světem ty sám? :)

0 0
možnosti

polda

24. 2. 2008 15:44
q

Jsem se 2x musel přesvědčit jestli jsem opravdu na Idnesu. Kuponouvou privatizaci jsem ještě překous .....asi chudák namohl vše uhlídat sám.....ale oposmlouvu ????

0 0
možnosti

Azorek

24. 2. 2008 11:43
Nemá a nemá a nemá

je to pseudoekonom, zaprodanec STB, KGB, taky CIA, Mosadu, zloděj, demagog, vatikánský přisluhovač se sklony k rasismu a liberální špion a číst a psát se naučil až v Prognostickém ústavu pod vedením hulváta Zemana a to proto, aby byl za několik let schopen podepsat opoziční smlouvu.A taky by chtěl zprivatizovat celý hrad.

0 0
možnosti

majklos

24. 2. 2008 11:41
Dostatečný morální kredit ???

Jak se to měří ?? :))  Samozřejmě jinak je článek pokus o rozbor , vycházející z polopravd  , které jsou ovšem prezentovány jako nevyvrátitelná fakta... :))

0 0
možnosti
GF

Georgis Fasulis

24. 2. 2008 11:51
Re: Dostatečný morální kredit ???

Ahoj majkle, zkus se oprostit od klišé typu (jsou to polopravdy) a zkus zaargumentovat ve prospěch svého oblíbence - hezky bod po bodu. 

PS: Hádej, kdo potopil Vítkovice.;-)

0 0
možnosti

cekon

24. 2. 2008 7:48
Dodal bych jeste 4 důvod

a tím je politická prázdnota. Václav Klaus se spolu s Václavem Havlem po roce 1989 stali "miláčky národa", podívejme jak oba naložili s obrovskou důvěrou občanů. Ten první bojuje s příznivci oteplení a ten druhý se svým pokryteckým žvaněním. V dnešním dynamickém světě je to skutečně málo. Strkat hlavu do písku před EU, Eurem, korupcí a nazývat to konzervatismem, vše zabaleno do učených slov, svědčí o úplném politickém vyprázdnění. Takže pane prezidente, jediné co zůstalo je oněch 140 + .. věrných, očekávajících nyní královskou odměnu...

0 0
možnosti
S

sinatra

24. 2. 2008 7:56
Re: Dodal bych jeste 4 důvod

Cekone když už jste se takto rozepsal chtěl bych Vám říci že já se také přidávám k těm nad 140 a doufám že i další nadpoloviční většina občanů ČR ostatně jak vyplývá z posledních průzkumů.U pana presidenta se nemůže vůbec hovořit o jakémsi politickém vyprázdnění.Ostatně to velice brzy sám zjistíte a ustane pokřik těch nevítězných jak prohlásil osobě Švejnar.:-P

0 0
možnosti
S

sinatra

24. 2. 2008 7:44
Včera...

Včera zde začal Vladimír 555 vyprávět cosi o kapitálových trzích a jak jsme se měli poučit od zemí kde kapitálové trhy již fungují.Dopadlo by to zrovna tak jako kdyby vláda nepustila fondům holdingy jak píše pan Malý.Privatizace by se taktéž zastavila.Regulace kapitálového trhu není jednoduchá věc a probíhají o ní diskuse po celém světě.Protože kapitálové trhy v tranzitivních zemích jsou nevyzrálé měly by být a ony u nás byli méně regulovány nikoliv více regulovány než trhy vyspělé.Proto západní investoři jdou do tranzitivních zemí jelikož si slibují vyšší výnos přirozeně ale s vyšším rizikem.Větší regulace tudíž odrazují investory a likvidita trhů by klesala až k nule.Tady nejde o to zda kupónová privatizace byla metoda dokonalá nýbrž pouze a jedině o to zdaxistovaly alternativy lepší.Z praxe vyplynulo že nikoliv.Transformační privatizace nebyla pokojnou idylkou byla radikální systémovou zmněnou kdy cílem nebylo nalézt konečného vlastníka ale prvního. 

0 0
možnosti

Mr_GoGo

25. 2. 2008 17:26
Re: Včera...

Z jake praxe, vasi? Vas si snad VK plati za propagaci, jinak nechapu vasi naprostou oddanost, i za cenu demagogickych a neprokazanych tvrzeni. Nebo, ze by jste byl neco jako jeho mluvci Hajek? A nebo mate s privatizaci vic spolecneho, nez chcete priznat?

0 0
možnosti

bala

23. 2. 2008 23:46
Dobre napsany a k veci clanek

0 0
možnosti

Vazi

23. 2. 2008 23:00
Sinatra má zřejmě stejnou diagnózu jako Klaus

Zpětně jsem si přečetl příspěvky pana "sinatry" a je to velmi úsměvné. Ten člověk trpí podobným syndromem jako Klaus - tedy žije v přesvědčení o své jedinečné dokonalosti a pravdě. Pokud se naváží do autora článku, tak jediné co mohu říct je: Georgi, nic si z něho nedělej - za kvalitu tvého blogu hovoří nejene TOP KARMA...R^

0 0
možnosti
GF

Georgis Fasulis

23. 2. 2008 23:44
Re: Sinatra má zřejmě stejnou diagnózu jako Klaus

Vazi, díky a neboj, nic si z něj nedělám, na to už sem na Blogu dostatečně dlouho. Hezký večer. :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 134
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6224x
Kdo jsem? Jsem jedna desetimilióntina této země - nic více, ale ani nic méně.