Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VS

Purplík

26. 2. 2008 13:00
Jen těžko lze nesouhlasit!

Já si naopak myslím, že jen těžko lze nesouhlasit! Díky za článek. Osobně bych se nebránil ostřejší kritice. Jen pro doplnění bych zmínil ještě jednu věc, která se prezidentu Klausovi povedla na jedničku ..., je to faktická legalizace Komunistické strany, strany ... která má k němu tak blízko, že ho v podstatě 2x vynesla do prezidentského křesla!!!

0 0
možnosti
CA

cenzor administrator

26. 2. 2008 12:34
Jen těžko lze souhlasit

vždyť takové kritiky jsou jak přez kopírák ... kdyby pán vymyslel něco jiného, záživnějšího ... dovolávat se Boha pro vaši pravdu se pene ve zdejších krajích moc nenosí ...

0 0
možnosti

Luboš

26. 2. 2008 12:28
Souhlas

Vidím to přesně tak, jak je v článku perfektně popsáno. Mluvíte mi z duše! 

0 0
možnosti

spark

26. 2. 2008 12:16
Prezident urazil půlku národa

Docela mne pobavilo,když jsem se dočetl,jak páně Klausův výrok po volbách urazil polovinu národa.

Opravdu si myslíte,že těch několik desítek zoufalých poslanců,hlídaných na každém kroku Paroubkovými nohsledy,kteří nemohou ani svobodně(tedy tajně)projevit vlastní názor, je polovina národa?

Pokud ano tak je mi Vás líto.

Raději si navlékněte batoh a nepleťte si pokus o vlastní zviditelnění s polemikou o věcech,které zjevně přesahují rámec Vašeho chápání.

0 0
možnosti
VL

sinenomine

26. 2. 2008 12:42
polovina národa...

Víte pane Sparku, ono asi záleží na tom, mezi jakou částí populace se pohybujete. Pro zajímavost jen tolik, že mezi mými spolupracovníky ( desítky vysokoškolsky vzdělaných lidí nerůznějších oborů) neznám jediného, kdo by podpořil Klause. Věřím na druhou stranu, že Klaus má podporu mezi bývalými veksláky, šmelinář a dalšími "perspektivními kádry" minulého režimu (včetně těch co vyměnili rudý řidičák za modrou kravatu)¨ ;-);-)

0 0
možnosti
H

hak

25. 2. 2008 21:26
Můj názor.

1,nevidím souvislost se snahou prosadit svůj názor s morálním kreditem nebo chcete tvrdit že poražkou svých soupeřů ztrácíte morální kredit.

2,souhlasím s Vámi,že opoziční smlouva bylo svinstvo ale myslím si,že podobných spojení se provedlo víc i v jiných zemích i když se to nejmenovalo opoziční smlouva.

3,myslím si,že výrok pana prezidenta neurazil polovinu lidí v této zemi zrovna tak jako by jakýkoliv jiný výrok pana Švejnara neurazil druhou polovinu lidí .A to hlavně proto,že většina lidí nečeká u televize co řekne ten nebo onen ale má úplně jiné starosti.

4,Článek stejného typu můžete napsat na každého politika který je delší dobu v politice tak to zkuste třeba Paroubek,Filip,Grebeníček.Docela bych chtěl znát Váš názor na jejich morální kredit.

0 0
možnosti
GF

Georgis Fasulis

25. 2. 2008 23:30
Re: Můj názor.

Ad 1) Pak nevíte co to je morálka.

Ad2) Opoziční smlouva měla premiéru a doufám, že i derniéru jen u nás v ČR.

Ad3) Když někdo řekne, že všichni co s ním nesouhlasí, negují vše, co se tu stalo od roku 89, přičemž ví, že min. 40% národa ho nemusí, pak tuto část uráží a to nehorázně. Nazval bych to velmi patologickým nádorem vlastního KULTU osobnosti, který si VK vypěstoval.

Ad4) U Filipa a Grebeníčka nelze o ztrátě morálního kreditu mluvit vůbec, neboť  nikdy žádný neměli (nemohli by totiž prosazovat zločineckou stranu). Co se týká Paroubka, ten ztratil morální kredit jakmile  se stal premiérem této země. Jeho excesy - 1. Czechtek - a jeho "rozprašte to!" 2. Nošovice a ppozemky pro Hyundai - "Tak je vyvlastníme a hotovo." 3. Jeho "únorový projev" v červnu 2006 po parlamentních volbách - to jsou 3 klíčové aspekty, kterými se Jiří Paroubek morálně diskvalifikoval pro jakoukoliv politickou funkci. Morální kredit, pokud jej měl, tím dočista ztratil. To je můj názor.

0 0
možnosti

Politický patolog

25. 2. 2008 20:26
Pod čarou ponoru...

Autor tohoto subjektivního paskvilu, jehož úroveň je podobná všem ostatním na jeho blogu, reaguje v diskusi snad na každý negativní ohlas...uhádaná ženská...napadlo by mne, pokud bych neviděl foto. Ve svých reakcích na diskutující opakuje dokola, že v článku není žádná nepravda či podpásovka vůči Klausovi. Zmínky o "komicky podbízivém projevu", "plivnutí do tváře polovině národa" a podobné nesmysly jsou zřejmě zjevením objektivní kosmické pravdy. Každý má právo na názor, ale nesmí jej vydávat za věčnou pravdu. Autor sám je nejvíce postižen tím, co tak vytýká Klausovi, pocitem velikosti sebe sama a svých jedinečných myšlenek.

0 0
možnosti
GF

Georgis Fasulis

25. 2. 2008 23:32
Re: Pod čarou ponoru...

Zkuste příště místo invektiv nějákou relevantní připomínku. To už tak jednoduché není, že?

0 0
možnosti

blabla

25. 2. 2008 18:00
Má kterýkoliv politik dostatečný morální kredit?

 Odpověď zní NE.

Ale psát o tom nějaké úvahy?

0 0
možnosti
CA

patriot

25. 2. 2008 16:27
Prezident nemá dostatečný morální kredit ?

co to jako má znamenat pane G. ty vaše výlevy směrem k hlavě státu ... nejsem žádnej fanda Václava Klause ale v kulturní společnosti ctíme autoritu hlavy státu ... nechápu tedy z jakého důvodu tomu člověku plivete pod nohy ... neb pak plivete pod nohy celému národu ....

0 0
možnosti

zelenka

25. 2. 2008 16:33
Re: Prezident nemá dostatečný morální kredit ?

Ja plivu na lidi jako jste vy. Uvedte konkretne co v clanku je tak nechutneho a co vam pripomina plivani? Nebo uz neni povolena jakakoliv kritika prezidenta? Nesmi se rict, ze podle meho nazoru nema prezident moralni kredit? Meli by lide za takove vyroky chodit "brucet"?

0 0
možnosti
CA

cenzor administrator

25. 2. 2008 16:15
Pokřivená pravda

naprosto zdrcující krytika ... člověk by si od pana Klause nevzal kůrku chleba ... na druhé straně ten pán je hlava našeho státu  pokud Vám to ušlo ... takže jste jen zařadil vedle ublíženého pana Švejnara a dalších rychlokvašných ... každá mince má dvě strany aa kdo to neví jest nazýván hlupákem pane pravdo a lásko

0 0
možnosti

zelenka

25. 2. 2008 16:16
Re: Pokřivená pravda

Ted jste autora zcela drtive zkrytizoval. Ten uz se tu od hanby neukaze ;-D

0 0
možnosti
MO

Marold3

25. 2. 2008 15:45
Ještě jeden (podle mě dost těžkej) hřích

já sám V. Klausovi připisuji - rozdělení republiky od zeleného stolu.Rv 

0 0
možnosti
AZ

amazoom

25. 2. 2008 16:29
Ještě jeden (podle mě dost těžkej) hřích

on prý pan Klaus může i za vyhynutí dynosaurů a vysichání aralského jezera. Nechápu jak takový zločinec může svobodně chodit po naší, jinak dokonale čisté zemi.

0 0
možnosti
  • Počet článků 134
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6224x
Kdo jsem? Jsem jedna desetimilióntina této země - nic více, ale ani nic méně.