Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ajaw

14. 1. 2008 11:35
člověk soudí dle svého okolí...

...ale domnívám se, že se velmi mýlíte

0 0
možnosti

kejml

14. 1. 2008 11:08
toto paušalizování je zavádějící

Souhlasím s Vámi pouze v poslední větě:

Zatímco příznivci Václava Klause si na Hradě nikoho jiného než právě Václava Klause nedokáží představit, příznivcům Jana Švejnara zřejmě neudělá žádný větší problém, když naše parlamenty zvolí prezidentem opět Václava Klause.

Tady jste trefil hřebíček. Ale zbytek článku je prázdný a falešný ;)

0 0
možnosti

zdeněk

14. 1. 2008 11:01
a jak jste na to přišel?

nějaké statistiky nebo vám tačí, že vk nemáte rád?

0 0
možnosti

zdeněk

14. 1. 2008 11:02
Re: a jak jste na to přišel?

tačí = stačí :-)

0 0
možnosti

vaclav

14. 1. 2008 10:49
nerozumim

Nevim, kde autor bere udaje pro sva tvrzeni.

Pokud vyjdu z jeho definice priznivcu prezidentskych kandidatu

a tolerance k nazorum jinym ,vychazi mi, ze je skalni zastance p. Klause. Coz asi neni - klasicky dukaz sporem -> tudiz autorovy vyvody  v clanku jsou neplatne :-) .

0 0
možnosti

LuKas

14. 1. 2008 10:37
Georgisi

vidim to stejne. R^

0 0
možnosti
GF

Georgis Fasulis

14. 1. 2008 9:03
Díky za reakce

Díky všem za reakce, k diskusi se budu mít čas dostat až večer. Děkuji za pochopení. GF

0 0
možnosti

Ondřej Šlechta

14. 1. 2008 7:10
Pane autore, divné..

Nezlobte se na mě, ale takto pěkně škatulkovat jednotlivé příznivce tak říkajíc po "bolševicku", to myslím mělo zmizet už před 20ti lety.

Jako by jste nevěděl, že lidé jsou příliš plastičtí na to, nacpat je do nějaké formy a to, že politika není o nějakých vágních a často paradigmatických tématech jako "ekologie", "postoj k evropské integraci", "lidská prává". Co to je? Lidská práva - podle Vás prý špatný postoj k lidským právům. Mohl by jste to vyvsětlit?

Podle mých zkušeností je pojem lidská prává jeden z vůbec nejohebnějších, každý si je vykládá podle sebe a proto byly taky ve jménu lidských práv vždy páchány i největší zločiny. Chcete snad příznivcům Klause vytýkat, že smýšlejí totalitně?

A co ti příznivci, pro které je jeden z kandidátů prostě menším zlem, nebo kteří z nějakého praktického hlediska upřdnostňují togo či toho. Budete snad nějaké normativní vývody hledat i zde?

0 0
možnosti

Ondřej Šlechta

14. 1. 2008 7:11
Re: Pane autore, divné..

Naopak Švejnar je vykreslen jako vrchol ctností a humanismu. To nemá, Vážený pane nemá s kritickým pohledem, kterýžto dojem dělá nadpis článku, nic společného a jde o pouhý pamflet.

0 0
možnosti
KK

Karel Kříž

14. 1. 2008 6:36
Tak nevím ...

nějak mi to Vaše hodnocení nesedí milý pane. Zkuste si přečíst pár příspěvků do diskuse pod mým článkem http://kriz.blog.idnes.cz/c/21433/Chodi%2DSvejnar%2Ds%2Ddevkami%2Dna%2Dpokoj.html

Takový typický příznivec Švejnara jako "modrýpohunek", bedřich, autobusák apod. Vám připadají jako inteligentní, vzdělaní a tolerantní ???

0 0
možnosti
MU

mazlikuzlik

14. 1. 2008 10:21
Re: Tak nevím ...

Podívejte se na blogy pana Malého, Šimoníka, Polaneckého, Prokopa a tu a tam i Vás. A jde-li o tyto přispěvatele respektive příznivce, pak má autor v zásadě pravdu.

Nevím, jak na své dělení Švejnarovců a Klausovců GF přišel, ale beru to jako zrnko na misce vah, na jejíž druhé straně jsou výše zmínění pánové, jejichž názory se mi také nezdají zcela přiměřené.

Pro mě osobně je však vypovídající poměr článků - nesmyslně a zaslepeně přidávajících se na jednu či druhou stranu....která strana či osobnost v tomto ohledu vede, ať si každý doplní sám. - Pro toho, kdo zdejší blog zná, by to neměl být problém.

0 0
možnosti

Viper

14. 1. 2008 2:37
Nejsem fanda Klause, ale....

....na Svejnarovi mi vadi jeho podpora s. Paroubkem, ktery se u mne svym povolebnim "unorovym" projevem uplne a totalne znemoznil! Mozna, ze se mu Svejnar po (pripadnem) zvoleni "odcizi" a nenecha se Paroubkem ovlivnovat, ale.......

0 0
možnosti

Karel

14. 1. 2008 1:08
Kdyby nebyl VK kriminálně provázán se světovým podvodem

tak si jej lze i trochu vážit, ale poslední dobou začínají praskat velmi podezřelé aktivity VK ve veřejné sféře, boj proti soudcům, kteří chtějí rozplést mafie a jejich vazby až na VK, to jsou nebezpečné hrozby, kterými je VK vydírán.

Proto VK nemá co dělat na Hradě a BIS by vydíratelnost VK měla odhalit , oznámit veřejnosti a požádat poslance a senátory  o pochopení!

Příznivci to také pochopí a ČR bude míti na Hradě důstojného presidenta. VK již jenom ostražitě hlídá svoji pozici a na další důležité povinnosti nemá již čas. Kolikrát byl na zasedání BRS, v PS, na setkání Hejtmanů atd.

Klaus se izoloval a cestoval, toť vše a na presidenta málo

0 0
možnosti
  • Počet článků 134
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6224x
Kdo jsem? Jsem jedna desetimilióntina této země - nic více, ale ani nic méně.