Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Venda

18. 2. 2008 13:30
?

Jsem skalní příznivec VK,stejně se i vyjádřím.

Autor je evidentně stižen komplexem původu své osoby,(viz plná ústa rasismu).Určitě si je i sám vědom své malosti,ale pokud se tím jeho stav stabilizuje asi bych jej ani nebil...;-)

0 0
možnosti

pp

12. 2. 2008 13:30
Az zase budete chtit zobecnovat

tak se nejdrive podivejte na tohle:

http://zpravy.idnes.cz/senatorky-dostaly-postou-naboje-za-hlas-pro-klause-fxk-/domaci.asp?c=A080212_104503_domaci_miz

Ovsem vy to budete predpokladam povazovat za akci nejakeho typickeho proklasouvce

0 0
možnosti

Martin Melichna

10. 2. 2008 8:27
taktika a strategie V.K.

Znáte taktiku a strategii Václava Klause? Chcete se stát také politikem jeho formátu? Není to až tak složité! Stačí mít minulost alespoň trochu vzdělaného člověka /např.bankovního úředníka/ s alespoň nějakou praxí v zahraničí. Pak se po hlavě vrhněte do politiky - ovšem ve správný čas /například po Listopadu 1989/. Snažte se chovat vážně a přitom lidově a mluvte zaníceně o tématech - kupónová privatizace, globální oteplování apod., kterým sice nemůžete rozumět, ale najdou se listy /např. v USA/, které Vaše pseudonázory otisknou. To je strategie Václava Klause. Je třeba mu ke cti říci, že mu je cizí buranství, které lze sledovat u některých politiků, ale jeho ironie je s tím srovnatelná. Takových Klausů bychom mohli mít na Hradě asi šest z tuctu. A přitom se najde taky šest lidí do tuctu, kteří takovéhoto "mírně nadprůměrného" politika obdivují, skoro až do rozměrů modly ... Chápu ženy-Klaus je vážně i ve svém věku sexsymbol, ale u chlapů bych alespoň jistou prozíravost očekával ...

0 0
možnosti

al

7. 2. 2008 11:45
pokud si přečtete

dnešní průzkum MF DNES, tak zjistíte snadno téměř pravý opak v profilech příznivců jednotlivých kandidátů. Ostatně všichni víme, že nejde o volbu A nebo B ale o to, jak odstranit Klause, takže pochybuji, že se názory pana Švejnara někdo z voličů ČSSD nebo KSČM zabývá - ostatně ani žádné nepředvedl.

0 0
možnosti

Jan Borovička

31. 1. 2008 15:40
Minipoznámka

Velice se mi líbí poslední odstavec :-)

0 0
možnosti

Ajaw

25. 1. 2008 14:51
Hmm

tak koukám, že to tu prošl cenzurou :-(

0 0
možnosti
GF

Georgis Fasulis

25. 1. 2008 16:14
Re: Hmm

Musíte se mýlit, diskuse pod svými články trvale sleduji a o vymazání příspěvku bych věděl. Zde nubyl ani jeden diskusní příspěvek. Musel jste si splést článek.

Obecně iDnes maže pouze hrubě vulgární nebo velmi urážlivé příspěvky, jinak žádnou cenzuru nepraktikuje.

0 0
možnosti
GF

Georgis Fasulis

15. 1. 2008 19:32
Co ukázala tato diskuse?

Pokud někoho zajimá, jak dopadla tato diskuse statisticky, tak jsem to spočítal.

Počet intolerantních příznivců VK: 21 - Počet intolerantních odpůrců VK:   2

Počet tolerantních příznivců VK: 24 - Počet tolerantních odpůrců VK: 21

Těm tolerantním (odpurcům i příznivcům) děkuji za diskusi a jsem rád, že byli ve většině. Těm intolerantním pak děkuji za to, že mi potvrdili mé tolik kritizované subjektivní pocity (Co si to vůbec ten blogger dovoluje?! Zavřít ho až zčerná. :-) ).

Zajimavé je také zjištění, že ti tolerantní příznivci VK doprovodili svůj příspěvek sdělením, že nejsou skalní příznivci VK. Myslím, že tato diskuse dostatečně potvrdila mé pocity sdělené v mém článku. Přeji všem všechno dobré a těch jednadvacet prosím: Zkuste být tolerantnější - život je pak hezčí a mysl veselejší. A klid, však Mirek toho Vaška na ten Hrad dostane, i když by  tam raději viděl někoho jiného. Skol :-) GF

0 0
možnosti

Eva Bednářová

16. 1. 2008 22:46
Re: Co ukázala tato diskuse?

volím vaška klausůR^

0 0
možnosti
MK

majklos

15. 1. 2008 13:30
Všem doporučuji diskusi u článků na novinky.cz

tam si obrázek o příznivcích a jejich úrovni uděláte celkem jasný.. :))

0 0
možnosti

knight

15. 1. 2008 10:52
Přesně tak

stoupenci ODS proklamují názor, kdo nejde s námi, jde proti nám. Toto už tu jednou bylo a to před 60 lety. Jejich nemoucnost věcně diskutovat a ctít názor proti strany je odstrašující. Spousta vzdělaných lidí má skutečně středopravý názor a volí to menší zlo, tedy ODS. Kdyby tady však existovala normální strana se zápodoevropskými vlastnostmi, které by ctili názor voliče a také by si stáli za svým volebním programem, tak by tato strana vyhrávala volby. Bohužel, tuto stranu zde nemáme a jak to vypadá, tak dlouho mít nebudeme

0 0
možnosti

al

7. 2. 2008 11:49
Re: Přesně tak

to je určitě pravda, že by tuto stranu mnozí volili, ale není jasné, jak by se tato " ideální " strana chovala v konkrétních ekonomických věcech - nezbytně by musela jít také cestou ekonomických reforem a stala by se tak terčem demagogie Paroubků. A nakonec - naši čtenáři Blesku a diváci TV Nova by se touto demagogií dali ulovit stejně jako to dělají dnes.

0 0
možnosti

Todd Bertuzzi

15. 1. 2008 8:41
Souhlasím.

Také neznám jediného inteligentního a vzdělaného člověka, který by neprohlédl Klause a jeho primitivní populismus zaměřený na spodinu. Naneštěstí v Česku spodina stále převažuje (důsledek toť Protektorátu, komunistické diktatury a 7 let vlády ODS. A proto to nemá skutečný profesor (na rozdíl od Klauna) jednoduché.

0 0
možnosti

xx

15. 1. 2008 11:49
Re: Souhlasím.

Ano, toto je typicky objektvní příspěvek na rozdíl od níže uvedeného štvavého příspěvku (S12345 (Anonym).

0 0
možnosti
  • Počet článků 134
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6224x
Kdo jsem? Jsem jedna desetimilióntina této země - nic více, ale ani nic méně.