Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

fidel

23. 6. 2008 13:24
!!!

Zatímco příznivci Václava Klause si na Hradě nikoho jiného než právě Václava Klause nedokáží představit, příznivcům Jana Švejnara zřejmě neudělá žádný větší problém, když naše parlamenty zvolí prezidentem opět Václava Klause. !!!!!!

Já si uměl představit na Hradě oba ----tak co s tím ?   / na rozdíl od M.Mejstříka, kterého si neumím představit ani jako výberčího daní v kadibudce,  natož v Senátu, kde bohužel je .... ;-D

0 0
možnosti
GF

Georgis Fasulis

26. 6. 2008 14:28
Re: !!!

Na mou obhajobu: Článek nepojednával o Klauosovi, ale o jeho příznivcích - samozřejmě jen těch, s kterými jsem měl zkušenost. Samozřejmě jsem nechtěl paušalizovat, ale opravdu jsem měl pocit, že většina z těch, co prosazovali na Hrad VK, jako by ztratili veškerou soudnost.

A uznávám fidele, že jsem tě měl před tímto článkem včas varovat, abys na něj nelezl. Bohužel stalo se. ;-)

0 0
možnosti
PP

fidel

23. 6. 2008 13:20
II. díl

Doufám, žes pochopil, že to není o tom,aby řeka tekla proti proudu, abys tvrdil, že je Země modrá, když jsi psal před časem že je zelená, ale aby ti tu modrou Zemi uvěřili,  ikdyž s ní nebudou souhlasit, že ten Tvuj názor jde z Tvého lepšího Já, které máme všichni a ne z Tvého druhého Já, kterým také všichni oplýváme, ale  je jen na nás,. zda jej upozadíme ..........P:

0 0
možnosti
PP

fidel

23. 6. 2008 13:20
uFF

.....tedy

Georgisi, eště že jsem prvně na Tvém blogu ......UFFF ......  zkus jednou v životě se pokusit  zapomenout, že Ti někdo ublížil ......... potom budeš možná vidět svět kolem sebe trošku jinýma očima ......;-). Neříkám úplně jinak, ale bez  zášti ............ opravdu tam je,  :-( .......a potom Ti i kritiku protivníci i spoluhráči  UVĚŘÍ - nemusí s ní souhlasit, ale budou mít pocit, že vychází ze Tvé znalosti věci, z  prožitků, z faktů  ...a ne jen z podprahového vědomí, že někdo ublížil. Je to těžké, ale když to dokážeš, budeš vítěz, vítěz sám nad sebou ....../ .

0 0
možnosti

Kulasec

27. 2. 2008 23:43
Pane Fasulisi,

Jsem nadšen, že nás obohacujete svými kvalitními postřehy, myšlenkami a poučkami, radami a zkušenostmi. Nesmírně si toho vážím a předpokládám, že nás budete obohacovat minimálbě pětkrát denně. Jenom prosím dejte pozor, aby jste si nepřetopil kotlík.

0 0
možnosti
GF

Georgis Fasulis

26. 2. 2008 15:53
Jak tak koukám, pomněl jsem ještě jednu vlastnost klausovců

Jak tak čtu poslední příspěvky zde, získávám další zkušenost s příznivci Václava Klause -  kromě toho, co jsem napsal v článku, že jsou vesměs netolerantní a méně vzdělaní, to navíc vypadá, že jsou to ještě hulváti. Myslím, že si takové příznivce pan prezident nezaslouží. Pomalu jej začínám litovat.

0 0
možnosti

Že jsem raději nešel číst knížku

26. 2. 2008 0:07
Oslův můstek

Že Země je hranatá? ALE KDEPAK! Je kulatá a točí se kolem své osy. Že Slunce je studené? ALE KDEPAK! Je horoucí díky termonukleárním reakcím....Asi takovou vypovídací hodnotu mají "argumenty" pana Fujsulise.:-)

0 0
možnosti
L

lehner

24. 2. 2008 17:33
Ja bych nebyl tak kriticky jako autor......

priznivci VK jsou prosti lide, kteri naleteli na jeho predstiranou pravicovost, kteri slyseli jak VK sliboval vymeteni byvalych komancu a zapomneli se divat s kym privatizuje (kocarnik LTO, triska stb, dyba holman tesar atd ksc). 

Tito lide maji v dilne obrazek VK jako symbolu cetsnosti a antikomunismu a nespocitali si, ze VK pochazi z ultrakomunisticke rodiny a ze napriklad mala domu 100 mega z cezu pro nej neni moralni problem.

Tito lide veri demagogickym vyrokum ze niceni prirody neexistuje, ze ekologie je tresnicka a Gore je blazen.

Mezi opravdove priznivce VK nepocitam vetsinu poslancu ODS - ti vetsinou maji VK precteneho a duvod proc pro nej hlasovali je jeden - nechteli zavdat pricinu ku krvavemu puci slobovanemu Bemem a Tlustym, nechteji Tlusteho VELKOU KOALICI a   nechteji se nechat smest z koryt ods proletariatem z okresnich vyboru...  

0 0
možnosti

Oko vidí

23. 2. 2008 19:59
Slátanina jedna

Chce se mi napsat, že autor je"blbej, jak daleko vidí", ale to by v jeho případě nebyla pravda. Musel by mít skla z Hubbleova teleskopu (myslím, že se to čte skoro jako "Havlova"):-)

0 0
možnosti

Středový volič

23. 2. 2008 19:53
škoda slov...

Pane, vy jste zapomněl připojit alespoň malou patičku oznamující, že jste "antiklausovec" jako poleno. Vy a Vám podobní pitomci dělají ze středových voličů osly.Rv

0 0
možnosti

....

21. 2. 2008 14:10
slusne, vecne, vystizne

dikyR^

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS