Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ledrp

7. 9. 2010 21:21
Vsadím se

že oněch 27  účastníků kteří bezchybně odpověděli v   soutěži autoškola národa jich 20 nemá řidičský průkaz a test vyplnili jako sportku. Zbývajících 7 se spletlo v kritických otázkách.;-D

0 0
možnosti

robinhud

7. 9. 2010 17:26
Žasnu co tady diskutuje machrů a skvělých řidičů

Zřejmě to je všech těch 27 účastníků testu co to udělalo bez chyby;-D  

0 0
možnosti

glem

6. 9. 2010 12:46
...

Pán má trochu ego ne ;-D

0 0
možnosti

Tutek v.1.1

5. 9. 2010 20:05
Vážený pane

to že jste neviděl na našich dálnicích na připojovacím pruhu stopku, je asi tím, že jezdíte "pouze okolo komína", pod cedulí dej přednost v jízdě, je dodatková cedule označující vzdálenost ke stopce, zkuste napsat jaká jiná dodatková cedule by tam mohla být?

To že na dálnicích a rychlostních silnicích je omezena rychlost na 80 km/h pouze tím, že je tam cedule označující začátek obce, je normální, tak jak je normální, že na normálních silnicích není pod cedulí zančka 50 km/h. Co se týká připojovacího pruhu, tak miluju ty co se v něm plouží a já se musím ploužit za nimi. Příště používejte mozek

0 0
možnosti

pk203@klikni.cz

5. 9. 2010 16:46
Proboha

To nechápete, že to byl pořad na objednávku, aby se ukázalo, že je potřeba utáhnout šrouby, protže individuální doprava = svoboda a to našim politiků (především fašistům z věcí veřejných) nevoní.  Je třeba udržovat ovčana ve strachu a okázale se chlubit jak ho chráníme před "piráty".;-O

0 0
možnosti

Horolezec-29

5. 9. 2010 9:44
Pane autore, vy jste jako malé dítě

a ten řidičák skutečně vraťte :-)

Hned vám povím proč: SITUACE Č. 1) nájezd na dálnici bez připojovacího pruhu: na značce DEJ PŘEDNOST V JÍZDE (dobře na animaci viditelná) je dodatková tabulka STOP a vzdálenost, kde MUSÍTE ZASTAVIT (ona STOPka). Není třeba žádná plazma a HD rozlišení, stačí jen vědět.

SITUACE Č. 2) souhlas s vámi, tohle je kravina pouze v teoretické rovině a pro akademické debaty. Za stávajícího stavu vozovek, značení (viz Kladno-Praha, kde na přehledném 5 km úseku je plná čára a omezená rychlost na 70 km*hod-1.)

 SITUACE Č.3) chybka u vás, popíráte elementární funkci připojovacího pruhu. K čemu slouží? Laicky řečeno, abych dostal nejlépe tu rychlost, kterou jedou ostatní. Připusťme, že jedou auta po dálnici vzorových 130 km*hod-1. Co se stane, když pustíte kamion, který jede 80 km*hod-1 a za něj se riskantně připojíte?

0 0
možnosti

Horolezec-29

5. 9. 2010 9:48
Re: Pane autore, vy jste jako malé dítě

Dokončení: ohrozíte ty, co jedou za vámi a chtějí se rozjet na oněch správných 130 k*hod-1. A současně VÝRAZNĚ OMEZÍTE ty, co jedou za tím kamionem, byť výrazně méně.

Nepopírám, že se musíte ve zlomku vteřiny rozhodnout, jestli pustíte ten kamion (máte nebo chcete mít menší nájezdní rychlost) anebo jestli přidáte natolik, abyste se zařadil před ten kamion.

Já bych volil rozjet se a předjet jej. Je samozřejmě nesmysl toto používat v situaci, kdy předemnou stojí kolona stojících vozidle a všichni zprudka brzdí.

Takže znovu opakuji: žádná plasma, žádné HD rozlišení, ale PRAXE, PRAXE, PRAXE a ROZUM, ROZUM, ROZUM. Tí chci říct, že všude nejdzím 50/90/130 km*hod-1, když vyhodnotím, že nikoho (ani sám sebe) neohrožuji, neomezuji, atd.

0 0
možnosti

Georgis Fasulis

4. 9. 2010 22:36
Další zajimavý názor

Další zajimavý názor se na toto téma můžete dočíst na této adrese:

http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2010083003

0 0
možnosti

-hp-

4. 9. 2010 21:29
No tak to teda jste na tom spatne Vy a ne TV

Za nas byla podminka pripousteciho testu ke zkouskam 53 bodu z 55 moznych, u samotne zkousky 51 z 55. A Vy byste mel cca 41 bodu z 55. Takze alou na urad a vratit ridicak!!

Na druhou stranu souhlasim s tomajdem o par prispevku niz, otazky by meli znit co smim a co nesmim, ne co udelam.... bo vetsina Cechu dela za volantem pekne blbosti a podle nekterych diskuzi by 90% lidi nemohlo udelat ridicak legalne!!

0 0
možnosti

-hp-

4. 9. 2010 21:38
Re: No tak to teda jste na tom spatne Vy a ne TV

Ted jsem se docetl, ze jste jako zue "profik", pry sluzebni auta...! Kolik jste jich za svou karieru poslal do srotu?

I podle dalsich Vasich prispevku mam pro Vas a Vaseho zamestnavatele jednu radu:

Vam sverit maximalne sluzebni slapaci trikolku!!!!!

0 0
možnosti

Jezdím na neutrál

4. 9. 2010 18:39
Mám stejné chyby.

:-/ A neobávejte se, že by vám plazma a HD pomohla. Máme obojí a na obrazovce jsme měli ty samé malé tečky místo značek a protijedoucích kamionů.:-/

0 0
možnosti

tomajdes

4. 9. 2010 14:20
Nekolik pripominek k vasim argumentum

Na vyskyt stopky na najezdu bez pripojovaciho pruhu vas nemela upozornit mala tecka v dalce, ale dodatkova tabulka pod znackou Dej prednost v jizde, ktera je jasne videt v okamziku zastaveni animace a polozeni otazky.

U dalsi otazky tykajici se najezdu na dalnici jste udelal chybu ne proto, ze by z vas nekdo chtel delat idiota, ale proto, ze jste si spatne poslechl zadani otazky. Otazka neznela: "Jak se zachovate?", ale "Muzete predjet kamion?". A to je rozdil. Logicky potom vase odpoved musela byt spatne.

No a pri predjizdeni mala tecka znacici kamion byla sice opravdu mala, ale pri predjizdeni se vyplati koukat fakt dobre. No a v testu bylo treba se divat dobre jen dopredu a do zrcatka a tecky bylo mozne si vsimnout. Mala tecka se muze zmenit na velky kamion nejen kvuli velike rychlosti kamionu, jak pisete, ale treba vzhledem k tomu, ze na silnici pred vami muze byt horizont....

0 0
možnosti

marwal

4. 9. 2010 14:48
Re: Nekolik pripominek k vasim argumentum

R^ přesně to samé jsem chtěl napsat, jenom bych snad dodal pár slov na konečný komentář...pokud si autor nevšimne, že pod značkou je upozornění, že bude stopka, a proto by letěl rychle, oproti tomu v připojovacím pruhu chce zpomalovat…skutečně by se měl nad sebou zamyslet a minimálně se vrátit zpět do autoškoly…evidentně se od doby, kdy získal řidičák, vyskytlo mnoho novinek, které není schopný sám vstřebat… :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 134
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6224x
Kdo jsem? Jsem jedna desetimilióntina této země - nic více, ale ani nic méně.