Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
N

nobi

12. 10. 2009 11:41
LS

je jen předstupeň k "Novému světovému řádu". Propaganda nám servíruje věci pomalu, po troškách, ale cílevědomě. V zájmu naší  bezpečnosti a boje proti "terorismu" jsme ochotni uvěřit, že sledování kamerama je v našem zájmu, očkování proti vymyšleným nemocem je také pro naše zdraví. Jsou vedlejší účinky opravdu vedlejšími ? LS státy nejen, že ztratí suverenitu, ale miliardy osob mohou být pod neustálou kontrolou, na kdejakou pitomost (pro nás pitomost, ale současně omezení) vytvoří předpis nebo zákon, pro mocné další kamínek do mozaiky jak úplně ovladnout tento svět. Že to zní jako scifi, možná, lidi prostě odmítají uvěřit něčemu tak odpornému, jako je "Nový světový řád". Podívejte se na dokumenty Alexe Jonese a uvidíte.;-)

0 0
možnosti
N

nobi

12. 10. 2009 11:24
Vzpomínáte

jakým "demokratickým" způsobem byl zvolen Klaus za prezidenta? Je jasné, že praktiky našich poslanců jsou mafiánské, prostě si koupí hlasy. Takže sám Klaus je pro mě podvodník, pro kterého jsou určité věci pod jeho rozlišovací schopnost. Financování politických stran mrtvými sponzory, různými strýčky aj. zhovadilosti napovídají, že to prostě smrdí. Dobré věci totiž není třeba tajit, jen ty zlé nesmějí vyjít na povrch. O to se už starají média, která jsou vlastněná těmi, co financují špinavou propagandu a vytvářejí veřejné mínění. Je jasné, že politici jsou jen loutky za jichž provázky tahají mocní tohoto světa (finanční, zbrojařské aj.lobby).

Proč není LS napsána v jednom celku, aby se to dalo normálně přečíst? Protože je v tom záměr, špatné věci se prostě tají. Ačkoli Klaus pro mě není hoden stát v čele ČR musím souhlasit s nepodepisováním LS. Ale myslím, že karty jsou už dávno rozdané

0 0
možnosti
PP

fidel

12. 10. 2009 7:30
je mi opravdu smutno

 z lidí jako jsi ty ..... a jsem rád, že ve svém okolí --- rodina - bez vyjímky / a to i generačně / a opravdu VĚTŠINA mých pracovních  kolegů a kolegyn nesdílí tvůj názor, naopak.. To je pro mě příjemné zjištění ..... i když bohužel výsledek nebude velice pravděpodobně příznivý pro ČR ani pro nás [>-]

0 0
možnosti
GF

Georgis Fasulis

12. 10. 2009 9:11
Re: je mi opravdu smutno

To je mi líto, že posuzuješ lidi podle toho, jestli mají rádi Klause nebo ne:

Souhlasíš s Klausem = jsi dobrý člověk.

Nesouhlasíš s Klausem = je mi z tebe jako z člověka na nic.

No řeknu ti, měl jsem o tobě trošku jiné (lepší) mínění. Rv

PS: V mém okolí je to vesměs naopak (Klause nemůžou vystát a jsou vyděšeni u jeho zneužívání funkce a škod, které na této zemi jako prezident páchá) a taky jsem tomu rád.

0 0
možnosti
MP

petrucciani

11. 10. 2009 20:27
Jednou větou o tom, zda by Klaus měl podepsat Lisabonskou sm

Ono se to dalo psat i jinak: Melo by se na stul, pana prezidenta, polozit nabita zbran. Snad by pochopil co ma udelat. ;-)

0 0
možnosti

Alexandr Špáta

11. 10. 2009 17:22
Nic

jiného se ani nedá říci.R^

0 0
možnosti
E

experience

11. 10. 2009 13:43
Ale, ale,

kam se nám poděl náš zákonůdbalý demokrat? Jsem zvědav, jakou karmu si za tenhle blábol našvindluješ tentokrát.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS