Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
C

cojanato

27. 2. 2009 1:38
Našel jsem to dnes ! Zajímavé, ale...

...nevystihuje to celou podstatu problému. Pan V.K.  by měl na půdě euro-parlamentu především prezentovat názory a zájmy ČR.[>-]EU Svoje názorové a slovní ekvilibristiky by si měl nechat raději na přednášky nebo nějaké konference.:-)

Já ho prostě nemusím a vím proč.

0 0
možnosti
GF

Georgis Fasulis

27. 2. 2009 15:12
Re: Našel jsem to dnes ! Zajímavé, ale...

Máte pravdu, ale potíž je v tom, že on si myslí, že vše, co si myslí, je i v zájmu ČR. :-)

Z ústavy není prezident odpovědný nikomu za svou politickou činnost a je neodvolatelný. 

0 0
možnosti
PP

fidel

24. 2. 2009 20:47
:-)

víš ono je to u VK stejné i v otázce  "klimatu" - on má v tomto také pravdu - podle mě :-) -  jsou to normální cyklické jevy. Vvezmi si 11-12 století, potom 16-17 stol., nebo pudjem li hlouběji - doby ledové se střídaly s jinými obdobími.On je to takový koloběh...a člověk se na něm podílí tak marginálně, že  je nehorázné  ty výplody kolem ekol.šovinistů / jako je Al Gore apod/a jde jen o to na "zelené vlně " prostě vydělat. A  tím nechci říci, že nemáme chránit Amazonii před mýcením, omezovat vypouštění škodlivin do ovzduší apod..... ale jednk nedelejme z toho alfu a omegu našeho bytí a ekonomiky . A dejme také prostor těm , kdo mají jiný než ostře "zelený" názor.  Protože to co se deje v přírodě posledních 100-150 let  není jen důsledek průmyslové revoluce ale je to  normální vývoj přírody ---- at jsou to ještěři, přesličky,  posun kontinentů, zvrásnění horstev ..... tahle Země žije, pulsuje ...... i bez Bursíka nebo Klause :-)

0 0
možnosti
GF

Georgis Fasulis

24. 2. 2009 21:33
Re: :-)

Stručně (je to přece jen mimo téma a na velmi dlouhou diskusi): Nesouhlasím! Změny klimatu, co se nyní dějí, se dějí velmi skokově (řádově desítky let)! A to je s ostatními změnami v minulosti NAPROSTO nesrovnatelné (myslím tu rychlost změn) . To cyklické střídání ledových dob a meziledových atd. - to byly změny, jež probíhaly řádově v tisících letech a to je něco jiného. V tom věřím klimatologům. (nikoliv Gorovi - to je jen herec, stejně jako Klaus pro názor opačný). Celá území (např. v Číně) pod pokličkou smogu, milióny tun CO2 navíc v atmosféře  - MUSÍ mít nějaký vliv.

0 0
možnosti
M-OCY

madqwert - obet cenzury ydnes

23. 2. 2009 22:25
nesouhlasim

vaclav klaus na pude EP nema vyjadrovat nazory sve, ale nazory ceske republiky... podle ustavy ji ma reprezentovat ;-D

0 0
možnosti
PP

fidel

24. 2. 2009 10:40
v pohodě

me reprezentoval  :-) díky [>-]

0 0
možnosti
PP

fidel

23. 2. 2009 20:28
nesouhlasím

i takovouto špatnou větou ...a nesouhlasil bych ani kdyby hovořil JP nebo kdokoliv jiný ........  to není o A a B  ale principu a zásadách -----  odejit z jakéholkoliv parlamentu / a jde-li o EP, zni to až moc hrdě, to je špíše ...../  by se melo pouze snižuji-li kvorum a tím dám najevo svuj postoj ........ to co předvedli páni poslanci EP / a delaji to i v jiných parlamentech ....bohužel / je  výraz stupidity, omezenosti a jak se říká komu není dáno ..... holt v apatyce nekoupí ........[>-]

0 0
možnosti

Alexandr Špáta

21. 2. 2009 18:41
Taky dobrý,

ale přece jenom to tolik neptrovokuje.

0 0
možnosti