Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

echo.3

18. 12. 2008 21:47
Georgi, dám Vám zpětně karmu, ale začněte psát!

Karma !!!!

Co ta Vaše přetržka? Omlouvá jen chřipka a jiné neduhy, nebo třeba pavoučí nemoc, jak říká jeden z mých vzdálených přátel. Tak pište ! Omezte trochu diskuze nebo Vám je zakážeme a zrušíme. ?;-D Čekáme !:-)

0 0
možnosti

cojanato

11. 12. 2008 0:47
Nezvedené dítě Klausovo - nezbedná ODS?

(Psal jsem to 9.12. do jiného blogu, ale sem se to hodí asi také):

Pokud je ODS nějaké dítě táty Klause, pak bude stejně nemanželské, tedy levoboček. Nasnadě je i otázka, kdy a jak bylo to "dítě" počato a za čí asistence.  Děcko možná vypiplané, ale nevychované, tvrdohlavé,  neposlušné a často i drzé k ostatním, a lže. A lže i svému věhlasnému otci. Děcko má zjevně problémy a dlouhodobé potíže již od narození. Dostalo se prostě do špatných rukou a později i do party různých špatných kamarádů.  A když  je mu už nejhůře, jeho "hodný a milý táta" ho klidně opustí a ponechá na pospas osudu.

Jak si kdo své děti vychová, takové je má. Ale děti přece nemohou za své rodiče. Nebo snad ano?  Proto bych nevěřil ani takovému "tátovi". Nevěřil jsem starému vedení a prozatím nemám důvod věřit ani tomu novému nebo "staronovému".

A když to nezvedené, již dospělé děcko necháte ještě celé dny, po večerech až do noci běhat po drahých hotelích na různé párty a kongresy, jak to s ním může asi dopadnout?

0 0
možnosti

dekan

11. 12. 2008 0:21
Vážený pane Fasulisi...

... je neobyčejně úlevné přečíst si občas text, který pregnantně formuluje čtenářovy vlastní myšlenky, či spíše jeho frustrace. Děkuji.

0 0
možnosti

Zmuda

11. 12. 2008 2:00
Re: Vážený pane Fasulisi...

..a co se týče presidenta Klause, tak se jedná o silnou frustraci autora. Je to prostě výlev spratka.Můj názor.

0 0
možnosti

Zmuda

10. 12. 2008 7:22
Tenhle slovní průjem...

..se nedá ani číst!!

0 0
možnosti

cvlad

10. 12. 2008 11:58
Re: Tenhle slovní průjem...

Tak to nečtěte a máte klid.

0 0
možnosti

Yama

8. 12. 2008 18:18
Souhlas

S názory v  článku souhlasím. Že je profesorisimus sebestředný narcis víme všichni. A že se naplno projevil až po druhé volbě to jen potvrzuje. Jen nevím, kam směřuje. Trafika europarlamentu to očividně není ;-D.

0 0
možnosti

Georgis Fasulis

8. 12. 2008 18:28
Re: Souhlas

Zdravím a děkuji za reakci. Ještě bych dodal jednu věc, které si všimnul Bohumil Doležal. Absenci obyčejné lidské slušnosti. Raději budu BD přímo citovat:

"Když mluvil o svém druhém zvolení a o podpoře v Topolánkově vedení ODS,

zmínil, že ho to samozřejmě nemůže vést k tomu, aby měnil své zásady a

své přesvědčení. OK, ale huba by mu nebyla upadla, kdyby v té

souvislosti byl řekl taky „děkuju“. Možná ale, že to slovo nezná."

0 0
možnosti

kleki

8. 12. 2008 15:44
3 krat a dost!

Jiriku, ja uz ti tolikrat rikala at pana Klause  nechas! Pravda je vse co rekl - ODS neni pravicova jak byvala, ideje vymizely a on se opravdu nezmeni a nezmenil. Takze jednoznacne souhlasim s tim, ze se vzdal funkce ve strane, kterou zakladal, z duvodu jim zminenych. Tve blogy jsem mivala velice rada, byly vtipne, clovek mohl i uvarit :-). V posledni dobe vsak mas jednotematicke clanky, ktere se mi vubec nelibi. Rada: vrat se zpatky k humoru a pana Klause uz do svych clanku neber!

Dekuji  ;-O

0 0
možnosti

Georgis Fasulis

8. 12. 2008 16:13
Re: 3 krat a dost!

To je mi líto. Já bych si ho do h.. (blogu) nebral, ale on mě k tomu svými počiny nutí. A když jde o pravdu, tak prostě musím .... :-)

0 0
možnosti

Jan Borovička

8. 12. 2008 13:12
JO

Stručně: karma :-)

0 0
možnosti

Georgis Fasulis

8. 12. 2008 17:46
Re: JO

Stručně: Díky :-):-)

0 0
možnosti

Jáosobně

8. 12. 2008 11:25
Tyhle názory se teď nosí

S článkem jednoznačně nesouhlasím , je povrchní, všeobecný a nezohledňuje poměry své doby...žvásty typu za všechno může Klaus jsou úsměvné.Rv 

0 0
možnosti

Georgis Fasulis

8. 12. 2008 12:00
Re: Tyhle názory se teď nosí

Názor nesouhlasit se mnou vám neberu. Neřekl jsem, že za vše může Klaus. Podivil jsem se nad jeho pokrytectvím, když označil dnešní stranu ODS za lobbyistickou. Můžeme se přít, jestli byla v té době ODS pravicová skutečně nebo jen na papíře, ale o čem nemůžem pochybovat je, že byla hlavně lobyistikou - a to je řečeno ještě velmi diplomaticky. :-)

Slyšet proto dnes od Klause, že jsem lobyistický darebák a ještě mu za to ve stoje zatleskat, to mi přijde hodně úsměné a smutné zároveň.

0 0
možnosti

mazlikuzlik

8. 12. 2008 9:55
Miroslava Němcová

Že je M.Němcová hluboce zklamána věřím. Co teď bude dělat, o čem bude mluvit, co bude její politický program a osobní charakteristika?

Pryč jsou věty o tom, jak je pan prezident tou pravou zárukou, co by pan prezident řekl, udělal, jak by to myslel a co ho zajímá.

Zbyla už jen rodina. "Lidé mi píší. Mladí lidé to tak cítí a já to vím, protože mi to říkají. Jsem žena a rodina je pro mě nanejvýš důležitá."

Je to hezké, ale kromě těchto slov, zaujímala ještě někdy nějaký osobní názor stanovisko, měla nějaké cíle. Udělala kdy něco, krom toho že bývala a je místopředsedkyní PS? Na co v té straně vlastně je?

Asi jsem dost zlý, ale sleduji ji dlouhodobě a zívá na mě jen prázdno.

0 0
možnosti

Streit

8. 12. 2008 9:07
Všechno špatně

Člověče, všechno, co dnes zažíváte dnes a denně založil změnami na začátku transformace Klaus. Byl to gigantický úkol. Ano, dělal i chyby, ale menší než u všech jiných postkomunistických zemí. Že byl málo pravicový? On byl pragmatik. Nechtěl znechutit pravicovou politiku levicově nastaveným občanům. Měl nevídaný úspěch při generování elektorátu. Místo toho není Topolánek pragmatik, ale konjunkturalista a šíbr a voliče pochopitelně nahnal levici. Navíc se dopustil s LS, kterou původně odmítal (a proto jsem ho volil), vlastizrady:

http://streit.blog.idnes.cz/c/60748/Kosovsti-Albanci-a-sudetsti-Nemci-by-take-zvolili-Topolanka.html

Klaus se od toho marasmu distancoval s noblesou:

http://streit.blog.idnes.cz/c/60674/Statnicky-odchod-Vaclava-Klause-z-ODS.html

0 0
možnosti

mazlikuzlik

8. 12. 2008 9:59
Re: Všechno špatně

No, to je dle mého sporné. V prvních letech byli všichni plni eufórie a byli připraveni na to, že cesta k přeměně bude bolet. ...Zase tak moc nebolela.

Právě v tu chvíli byla promrhána možnost k výrazným změnám. Když se o nich začalo mluvit později, lidé už neměli na další utahování opasků a úspory chuť ani náladu.

Jinak kupónovou privatizaci považuji za zbytečný experiment, který nadělal víc škody než užitku.

0 0
možnosti
  • Počet článků 134
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6224x
Kdo jsem? Jsem jedna desetimilióntina této země - nic více, ale ani nic méně.