Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jasmina

5. 12. 2007 16:00
Ja sem uz stara sakatule,

ale za komunistu kazdej znal svy misto. Aby nekdo verejne nadaval prezidentovi neexistovalo. Lidi tenkrat byli tak nejak slusnesi a ne takova sber jako je casto videt na webu. Taky sme nebyli nejaky svatousci, nekdy sme si pekne uzivali, ale to co se deje dneska prekracuje meze slusnyho chovani. Dnesni samozvani mocipani totis prisli ke svymu moc snadno. Ne jako driv, kdy si to museli tvrde vybojovat v tridnim boji. Ty ani nepochopili ze na chudej lid musi bejt prisnost. Lidi nejvic stradaj, KDYZ SI MYSLI ZE MUZOU DELAT VSACKO CO JE ZROVNA NAPADNE. Gdyz to tak pude dal tak je vseckno v loji. Taky v tom parlamente drzeli vic basu aspon na venek. To se prece neslusi prenaset intimnosti v primym prenosu. To je jako ty co si davaj kamery do bytu. Taky vsickni hned kazdymu cumiliovi vseckno nevykladame. Co se doma upece to se doma sni. Pametnici dodnes s laskou vzpominaj na Stalina protoze byl prisnej majestat. V rusku se porad slusi mit doma peknou ikonu Stalina na cestnym miste.

0 0
možnosti
GF

Georgis Fasulis

4. 12. 2007 18:51
Pro kolegu Jiřího Mlejnka:

Pane kolego, označkoval jste mě po přečtení mého článku jako antiklause. Označení odmítám - důvody o příspěvek níž.

Závidím lidem, kteří mají rozdělen svět na klausovce a antiklausy, levičáky a pravičáky, věřící a ateisty, lumpy a "matky Terezy", Mirky Dušíny a Štětináče, pravdomluvce a lháře apod. 

Chtěl bych se taky tak jasně zařadit třebas mezi antiklause, aspoň bych měl jasno, ale tak jednoduché jako Vy, to bohužel nebo spíš bohudík nemám, pořád se potácím kdesi mezi všemi těmi jasnými černobílými mantinely. Musíte mi to odpustit, nejsem dokonalý. Přeji Vám, aby Vám Vaše jasné a ostré vidění světa vydrželo co nejdéle.

0 0
možnosti
GF

Georgis Fasulis

4. 12. 2007 18:37
nekopu do Klause ani na něj všechno nehážu

Pro nepolitika a jeho obdivovatelku Adélu:

Předně, do pana prezidenta nekopu, neboť je neslušné kopat do kohokoliv nejen do prezidenta. Napsat svůj názor, že mi nepřipadalo vhodné, aby D47 otvíral zrovna Klaus, nepovažuji za kopání. Zřejmě potřebujete nakopnout sami, abyste si uvědomili rozdíl mezi nesouhlasem či kritickým názorem a urážkami.

Na pana prezidenta ani všechno nehážu. Jasně jsem napsal, že nechci rozebírat, kdo zapřičinil stagnaci naši ekonomiky více. Jen jsem napsal, že na zpoždění výstavby dálnice D47 nese jako premiér spoluvinu, to je snad nepopiratelné a proto, že by bylo vhodnější, aby na otevírání byli přítomni ti, kteří se za D47 zasloužili nejvíce - to je Špidla a Šimonovský.

0 0
možnosti

Bad

4. 12. 2007 17:35
Možná...

Možná nebýti toho kritizovaného balíčku, nebylo by dnes co otvírati... Pan Prezident Klaus se v dobách kdy prezidentem nebýval, jistě dopustil spousty politických chyb... Nezvládnutá privatizace se mezi ně určitě dá počítat.... Ale balíčky bych mezi ně nepočítal.... (Na druhou stranu abych parafrázoval sám sebe, nebýti nezvládnuté privatizace, nebylo by co balíčkovati že?). Bohužel problém většiny národa je takový, že vinu hodíme na Klause... Protože on odstartoval privatizaci.... Jenže kradli, pardon - tunelovali - potom jiní....

0 0
možnosti

pararinganapatan

5. 12. 2007 13:56
Re: Možná...

Ó pozor, je třeba ještě vzíti v úvahu to, když v roce 1998 vyhráli volby socani (kdo chce tak socdemáci) a Zeman zvedl zelenou plácačku a pozval k účasti na vládě této země estébáky a bývalé nomenklaturní kádry (Kavany, Srby, Šloufy, Doležely, Péťy, Gregy a spoustu jiných ...), tak mu to Klaus bez mrknutí jako tehdejší předseda poslanecké sněmovny požehnal, aby se sám nedostal do tepláků. O tom pan prezident, z vůle komunistů zvolen, teď nerad slyší. ... 

0 0
možnosti

Vašek

4. 12. 2007 12:31
nésu ale Klaus

 Pan prezident si rád přisvojí nějaké zásluhy. Jak prezident není špatný, ale v Japonsku by se asi jmenoval Uko Ješita...jinak je to opět jen předvolební rej a je třeba se ukázat ne? Ovšem s jeho některými názory např. na EU se naprosto shoduji, u jiných zase ne, ale co po něm všichni chcete? Vždyť je to jen člověk!!!:-P

0 0
možnosti

Stará kára

4. 12. 2007 9:49
Já se na vás opravdu, ale opravdu zlobím

Za ta zlá slovíčka. Vy nevíte, že Klaus žádné, ale opravdu žádné chyby nedělá? To jen lidé kolem něj jsou chybující a pak to na něj svádí. Klaus za neúspěchy opravdu, ale opravdu nemůže.

Jste mladý, asi si to nebudete pamatovat. Ale vedení Velké strany taky vše myslelo dobře a správně. Jen ti lidé okolo to jaksi zvorali. (Kdepak se Klaus naučil svým manýrám?)

0 0
možnosti

Martin

4. 12. 2007 9:38
Kritika

Ne panu " Faulisovi ", jak jste ho z Vašeho rádoby vtipně pojmenoval, je smutno po Husákovi, nýbrž panu nepolitickému anonymu ! Teprve až kritika změní zákon, může soudce dovolit kritikovi uvést ji ve skutek. Proto vycházeje z tohoto principu si dovoluji tvrdit, že Vám je smutno po době, kdy se pana prezidenta nesmělo kritizovati, pod pohrůžkou vězení. Já si naopak myslím,že autor kritizuje jiný nebezpečný nešvar, kterému se bohužel nevyhnul ani náš nejzkušenější politický matador. Ono to totiž funguje v každé době a je třeba zvyšovat popularitu před volbami, třebaže stojím na evidentně "cizím dvorku" a měl by být rád, že tam je. Opravdu apolitický představitel státu by měl do televize mluvit asi takto : " Děkuji všem daňovým poplatníkům, že nám politikům umožnili uskutečnit sen mnoha generací Moraváků a Slezanů !"

0 0
možnosti
JN

Karel

4. 12. 2007 16:29
Re: Kritika

R^R^R^

0 0
možnosti
C

cervotoc.prskavka

4. 12. 2007 9:08
Fasulis...

Pan Fasulis také zřejmě trpí tak zvanou Klausofobií takže si ještě užijeme že Klausofóbe.:-/

0 0
možnosti
JN

Sýkorka - koňadra

4. 12. 2007 16:32
Re: Fasulis...

Pokud to vidíš takhle vyhroceně, pak nemáš jinou volby než mezi Klausofóbií a Klausofílií. ;-D

A zrovna tenle případ (pokud nepřipouštíš volbu) je lepší raději "se bát" nežli "milovat"...

0 0
možnosti

Jiří Mlejnek

4. 12. 2007 9:04
DĚKUJI

Ano děkuji . A proč? Po přečtení Vašeho článku si asi o mnoho více lidí uvědomí rozdělení naší společnosti. Vy asi patříte ke skupině antiklausů, kteří se snaží za každým krokem prezidenta hledat nějakou špínu, kteří by na hradě viděli raději Marťana, jen na Klause ! Nejen Vám, ale všem, kteří si to přečetli vzkazuji:  Přehrajte si v hlavě všechny naše dosavadní prezidenty a férově si sestavte jejich pořadí. Můj názor na pana prezidenta najdete na tomto blogu pod mým jménem ...Rv 

0 0
možnosti

Stará kára

4. 12. 2007 9:58
Re: DĚKUJI

Když někdo vidí chyby pana X, je hned antiiksákem?  Nebo někdo potřebuje Boha. Ten je ovšem neomylný.

0 0
možnosti

TC

4. 12. 2007 8:26
Tak si myslím,

že evidentně nevíte o čem blábolíte, když zmiňujete balíček opatření před 11 lety v souvislosti se zdržením výstavby. Prostě jste se chtěl jen opřít o Klause. V souvislosti s touto dálnicí je ovšem nutné vzpomenout jiná jména. Zkuste to....

0 0
možnosti
  • Počet článků 134
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6224x
Kdo jsem? Jsem jedna desetimilióntina této země - nic více, ale ani nic méně.