Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Jiří Paroubek přichází s vážným obviněním, přečtěte si jeho projev

Můj kolega Blogger a předseda Sociální demokracie pan Jiří Paroubek mě poprosil, zda bych prostřednictvím svého Blogu, nezveřejnil jeho prohlášení po té, co mu byl redakcí i-Dnes naprosto zákeřně a bez varování smazán jeho poslední článek „Proč odmítáme návrh státního rozpočtu na rok 2008“. Samozřejmě jsem jeho přání vyslyšel a to nejen proto, že jsme ideologičtí i lidští přátelé, ale hlavně proto, abych upozornil, jak je ve 21. století uprostřed Evropské unie hanebně pošlapáváno jedno z nejzákladnějších lidských práv – svoboda slova. Doufám, že zde projev vydrží co možná nejdéle, než jej cenzorský modrý hlídací pes naší občanské nedemokracie – redakce i-Dnes objeví a bez milosti zlikviduje. Prosím, než se tak stane, pošlete znění projevu svým přátelům a známým. Nás ani pravdu nikdo neumlčí. A zde je slibovaný písemný projev Jiřího Paroubka v plném jeho znění:

Půjdeme s tím klidně až do Štrasburku!Alexandr Satinský, MAFA

 

"Dámy a pánové, drahé přítelkyně a drazí přátelé,

především mi dovolte poděkovat mým čtenářům, kteří mě až do této chvíle tak nádherně podporovali. Myslím si, že tak vysokou úspěšnost mých blogových článků, s výjimkou mě, nečekal skoro nikdo. Z mé strany to byl velmi těžký a nerovný boj skoro proti všem, hlavně proti internetovým médiím a zvláště pak proti portálu i-Dnes. A to proti většině jeho redaktorů a redaktorek typu pánů Michala Hanáka, Petra Pravdy, Naděždy Strakové a některých dalších, kteří pracovali v žoldu Občanské demokratické strany.

Jinak musím říci, že řada lidí na jiných internetových portálech pracovala korektně a musím jim za to poděkovat – jsou to kupříkladu správci a redaktoři portálů cssd.cz nebo paroubek.cz.

Byl to tedy, jak už jsem se zmínil, hlavně boj proti části lidí na i-Dnes.cz, a také proti jednotné frontě zločinců - některých bloggerů typu Polanecký, Koutný popřípadě lhářů typu Olejníček nebo Myslín - píšících za peníze mocichtivé ODS.

Přesto Blogger Jiří Paroubek, tedy já, jsem získával stále více a více nových čtenářů. V posledních článcích to byly desetitisíce. Vyhrával jsem na všech frontách, v denních, týdenních i měsíčních hodnoceních a to téměř ve všech krajích. Ale také ze zahraničí putovala většina kliků na mou hlavu respektive na mé články.

Vážení přátelé, mohu Vám slíbit, že budu dál ve svých článcích prosazovat jistotu a prosperitu pro naše čtenáře ať už na tomto portále nebo na jiných portálech.

Chtěl bych ještě také poděkovat vlastní rodině, která si musela projít těžkým údobím, zejména po těch bezprecedentních útocích, které na ni byly vedeny hlavně v diskusních fórech mých posledních článků.

Jak můžete vidět z pořadí zde, boj Bloggerů vyhrál nakonec Miroslav Macek se svými bezduchými a maloměšťáckými, rádoby uměleckými články. Vy teď očekáváte, že jako předseda druhé nejsilnější politické strany, uznám svou porážku a podám ruku vítězi.

To bych normálně udělal, ale takovéto gesto dělat nebudu.

Já i mí věrní pomocníci při psaní mého Blogu jsme byli vystaveni neuvěřitelnému tlaku. Miroslav Macek v hrůze, že by mohl prohrát v otevřeném souboji se mnou, použil všech prostředků, aby této prohře zabránil. Ano, zpočátku léta ještě pan Macek suverénně vedl, já jsem byl za ním o 5 či 6 bloggerů. Na sklonku léta se ale situace dramaticky změnila.

Vrátil jsem se ve svých článcích k tématům sociální politiky moderní evropské sociálně demokratické strany. Vypracovali jsme s ostatními mými kolegy zde desítky kvalitních textů. A lidé na to začali slyšet a začali nás číst. A taky na mě klikat.

Macek pochopil, že takhle to nevyhraje. Zmobilizoval své finanční zdroje a ve spolupráci s většinou redaktorů i-Dnes rozpoutal za pomocí již výše jmenovaných Bloggerů a redaktorů nevídanou kampaň. Když ani toto nepomáhalo zabránit v mém bloggerském vzestupu, sáhli Mackovi lidé, jestli je ještě vůbec můžeme lidmi nazývat, k jiným metodám. K projevům násilí, vulgárním pomluvám, osočování. Převzali metody manipulace se čtenáři, které využíval naposledy totalitní režim před rokem 1989. V posledních dnech jsme byli svědky bezprecedentního zastrašování mých čtenářů pod rouchem anonymních přezdívek, která nemá nic společného se slušnou demokraticky vedenou otevřenou diskusí.

Když už ani tento mechanismus nefungoval, uchýlil se Macek společně s i-Dnes k metodám, jejíž obdobu nenaleznete v naší novodobé historii.

Obvinili mě, že mé články jsou čistá politická agitace, že jsou v rozporu s etickým Kodexem Bloggera. Tedy se ptám: A to Mackovy články, nevkusně přeplněné rozmarným chtíčem nicnedělání, plné žádostivosti po nepotřebném přepychu, ubohého potěšení z nakradeného majetku a pinožení se po dalším na úkor ostatních slušných pracujicích, nejsou agitace k nezřízenému životnímu stylu, tolik charakteristických pro nemakačenka – tedy agitace pro typického voliče z ODS?

Agenti přisluhovači z i-Dnes mě rovněž obvinili z další absurdity – prý po nocích běhám po pražských internetových kavárnách a jiných místech, abych si tam nahnal na Macka body a na svou hlavu karmu. Musím říci, že to jsou nehorázné lži a smyšlenosti!

Nakonec mí odpůrci přikročili ke kroku zatím poslednímu a naprosto nepřijatelnému!

Smazali mi můj článek! A to prosím pouhé 2 dny před vyhlášením soutěže o Bloggera roku!

Cítím potřebu zde říci, že demokracie v naší zemi utrpěla těžký úder srovnatelný snad jen s únorovým pučem v roce 1948. Pokud by čtenáři naletěli Mackovým bludům a nesmyslům, o nichž už byla řeč, dobrovolně a bez skandální manipulace, jsou tito nešťastníci sami strůjci svého osudu a nelze nic namítat. Macek však svého blogerského Olympu dosáhl zákeřně nečestně a sprostými pomluvami, ke kterým patří i ta nehoráznost, že si údajně vedu jeden ze svých soukromých Blogů na servru s dětskou pornografií. Nezlobte se, ale k tomu mlčet nebudeme a v zájmu uchování demokracie v této zemi to nebudeme ani tolerovat.

Servr i-Dnes za Mackovy peníze a bez jediného kouska studu pošlapal veškeré demokratické principy! Smazáním mého článku nám, všem poctivým pracujícím, krvi tohoto národa, vzal i to nejcennější, co nám ještě zbylo – svobodu slova.

Slibuji ale, že my to tak nenecháme. Prověříme možnost podat žalobu k Ústavnímu soudu a bude –li to třeba, půjdeme až do Štrasburku.

Taková bezpříkladná manipulace se již nikdy a na žádném servru v naší zemi nesmí opakovat!

Děkuji Vám všem za mou pozornost."

Autor: Georgis Fasulis | středa 5.12.2007 21:35 | karma článku: 31,93 | přečteno: 3508x
  • Další články autora

Georgis Fasulis

Na Valašském Hrbu jsem chybět nesměl ani letos!

Na Valašském Hrbu jsem nechyběl od jeho prvního ročníku, vždy jsem absolvoval nejdelší 55 km trasu a logicky jsme nechtěl chybět ani na jeho 5. ročníku! Ale....

28.5.2017 v 15:47 | Karma: 16,45 | Přečteno: 986x | Diskuse| Sport

Georgis Fasulis

Běžel jsem Legendu - Jesenický maraton

Sportovní nadšenci z klubu 3THX ve spolupráci s Báječnými ženami v běhu organizují již 3. rokem dva nádherné horské běhy, květnový Valašský Hrb a srpnový Jesenický maraton, známý taktéž pod zkratkou YES.

21.8.2016 v 16:34 | Karma: 21,68 | Přečteno: 1261x | Diskuse| Sport

Georgis Fasulis

Dal jsem letošní Pražskou stovku, konečně!

„Chceš-li něco vyhrát, běhej stovku, chceš-li něco zažít, běhej maraton,“ řekl kdysi Emil Zátopek a já si dovolím doplnit: a chceš-li zážitek, na který jen tak nezapomeneš, přihlaš se na Olafovu Pražskou stovku!

8.12.2015 v 22:39 | Karma: 19,32 | Přečteno: 962x | Diskuse| Sport

Georgis Fasulis

Jesenický Maraton 2015 - nejkrásnější horský maraton

V sobotu 22.8.2015 jsem absolvoval již podruhé nádherný Jesenický maraton. Je to podle mne ten nejhezčí horský maraton u nás. Trasa totiž vede po téměř celém hřebenu Hrubého Jeseníku.

23.8.2015 v 18:30 | Karma: 16,94 | Přečteno: 1048x | Diskuse| Sport

Georgis Fasulis

Valašský Hrb 2015 aneb jak jsem odolal Sirénám a závod dokončil

Když jsem zde loni sepisoval report z Valašského Hrbu 2014, napsal jsem v závěru, že zkusím příští rok stihnout vyhlášení vítězů, které bylo vždy hodinu před limitem na nejdelší trať.

31.5.2015 v 20:22 | Karma: 15,78 | Přečteno: 1208x | Diskuse| Sport
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Spousta obětí střelby mohla být zachráněna, řekla matka Rakušanovi

25. dubna 2024  16:02,  aktualizováno  17:55

Na jednání výboru pro bezpečnost Sněmovny kvůli snaze opozičního ANO zřídit vyšetřovací komisi k...

Digitální stavební řízení od července bude, slíbil Bartoš. Provoz přirovnal k D1

25. dubna 2024

Ministr pro místní rozvoj Ivan Bartoš ve čtvrtek prohlásil, že digitální stavební řízení bude...

Deník Metro rozšiřuje regionální zpravodajství a zvyšuje náklad

25. dubna 2024

Deník Metro z portfolia mediální skupiny MAFRA posiluje přítomnost v regionech a zároveň zvyšuje...

Podvody přesáhly pět milionů, žalobce viní pojišťováka i jeho otce lékaře

25. dubna 2024  16:23

Z pojistných podvodů s celkovou škodou přesahující pět milionů korun obžaloval krajský státní...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!

  • Počet článků 134
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6224x
Kdo jsem? Jsem jedna desetimilióntina této země - nic více, ale ani nic méně.